Logo Companie Basic

Pareri Cf Bara Srl

Rating 5.00/5.00 din 23 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Cf Bara Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

István Buzás

5.00/5.00

"Sunt foarte multumit.."

Sunt foarte multumit de serviciile prestate. Solutiile oferite sunt intotdeauna de mare ajutor. Recomand cu incredere!

20/08/2021
Share:

Mihaela Muresan

5.00/5.00

"Recomand cu incredere!.."

Recomand cu incredere! Mereu disponibil sa ajute, sa raspunda la orice intrebari ai, si sa gaseasca cea mai buna solutie, iar explicatiile primite sunt pe intelesul oricui.

16/07/2021
Share:

Keresztes Zoltan

5.00/5.00

"Seriozitate maxima. Recomand!.."

Seriozitate maxima. Recomand!

07/07/2021
Share:

Sarbu Mihai

5.00/5.00

"Un adevarat profesionist..."

Un adevarat profesionist. Mereu alaturi de tine si afacerea ta. Multumim Felix pentru sfaturile, suportul si munca ce ne-o oferi.

01/07/2021
Share:

Mads

5.00/5.00

" Companie de"

(Tradus de Google) Companie de contabilitate de încredere, cu prețuri foarte rezonabile. Felix este minunat și mai mult decât competent în gestionarea tuturor informațiilor financiare ale noii mele companii românești. Le recomand cu drag ? (Original) Trustworthy accounting company with very reasonable pricing. Felix is great and more than competent in handling all the financials of my new Romanian company. I highly recommend them ?

08/06/2021
Share:

Senaka Rajapakse

5.00/5.00

" Am cunoscut"

(Tradus de Google) Am cunoscut CF BARA prin avocatul meu din București. Companie de contabilitate foarte precisă și de încredere pe care vă puteți baza ? Sunt atât de fericit că am o persoană ca Felix care să se ocupe de toate problemele financiare ale companiei mele. Le recomand cu drag? (Original) I have got to know CF BARA through my lawyer in Bucharest. Very accurate and trustworthy accounting company that you can rely on ? I am so happy to have Person like Felix to handle all my company financial issues. I highly recommend them?

05/06/2021
Share:
Pagini

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Piata Ion Creanga 6

Localitate
ORADEA, BIHOR

Website
http://www.cfbara.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul