Logo Companie Basic

Pareri Omicron Srl

Rating 5.00/5.00 din 5 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Omicron Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Jean Blagoi

5.00/5.00

"O compania mica,"

O compania mica, dar exceptionala pentru service a camerelor video profesionale.

21/07/2021
Share:

Schmiedigen Mihaela

5.00/5.00

"Este cea mai"

Este cea mai buna , sigura si prompta firma de service, va recomand cu toata increderea si din inima ,pentru ca sunt cei mai profesionisti , amabili , stiu sa comunice cu clientul si sunt prompti , experienta isi spune cuvantul in acesta firma .Multumesc in mod special domnului Dan , domnul a reusit sa imi faca camero foto digitala Sony DSC - W 800 functionala , cand cei de lamagazinul Altex din Baneasa au reusit sa se faca de ras si sa imi spuna ca trebuie sa imi achizitionez o alta camera foto fiindca aceea nu mai este functionala si nici macar nu au avut bunavointa sa a contacta service-ul la care aveam garantia , explicandu-mi ca nu mai au ce sa faca , este tare rusinosa atitudinea acestor vanzatori si au reusit sa isi arate adevarata incompetenta, deci aveti :MARE GRIJE CAND VA HOTARATI SA VA ACHIZITIONATI UN PRODUS DE LA ACEST MAGAZIN ALTEX BANEASA SI NU MAI CUMPARATI NIMIC , ASTFEL EVITATI NERVII SI NU VETI AVEA SURPRIZE NEPLACUTE SI NU O SA VA MAI ENERVATI SI NICI NU O SA VA MAI SUPARATI . Multumesc mult si doamnei de la receptie care a fost deosebit de amabila si mi-a raspuns la toate intrebarile , pe care i le-am adresat si mi-a raspuns cu promptitudine din dorinta de a ma servii , deci pot sa spun ca le acord din toata inima 10 cu felicitari si le multumesc mult . Mihaela Schmiedigen o clienta foarte , foarte multumita de servicul acordat de aceasta firma exceptionala si profesionista .

17/06/2021
Share:

Cornel Avram

5.00/5.00

"Comutatorul on-off de"

Comutatorul on-off de la camera Panasonic AG-AC 90 mi-a fost inlocuit pe loc si in scurt timp de catre un personal profesionist si amabil. Recomand acest service!

17/04/2021
Share:

radu buiuca

5.00/5.00

"Un service promt"

Un service promt si rapid,am trimis un aparat foto lumix model mai vechi la depanare si prb mi a fost rezolvata promt si rapid,mai mult a durat transportul prin curier decit timpul alocat reparatiei,multumesc Omnicron pt promtitudine si calitatea lucrarii - recomand.

26/02/2021
Share:

Ene Daniel

5.00/5.00

"Super profesioniști!"

Super profesioniști!

08/02/2021
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. 22 Decembrie 1989

Localitate
TARGU JIU, GORJ

Website
http://www.omicronservice.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul