Pareri Pet Stuff Consult

1.00/5.00 - din 1 pareri

Parerile utilizatorilor despre Pet Stuff Consult

1.00/5.00 Publicat 2 luni în urmă

"Lasciate ogni speranza, voi ch’intrate"

Am avut nenorocul sa descopar ca aceasta clinica este o mare teapa: NU profesionalism medical, NU calitatea serviciilor medicale , NU transparenta, NU respect-consideratie-empatie fata de pacient si de client CI dezinteres, minciuna si lucru in echipa ptr ascunderea adevarului.
Din pacate am apelat la aceasta clinica intr-un caz de urgenta, aparut vineri seara (2 iul 2021) ptr un caine in varsta de 7 ani care a fost perfect sanatos pana cand a ajuns brusc in soc hemoragic.
L-am dus la Petstuff fara sa stiu nimic despre comentariile altor clienti. A fost consultat de un stagiar si am stabilit sa i se faca totul –indiferent de costuri -ptr a ajunge sa identificam cauza hemoragiei, prin CT, biopsie etc. Ne-a spus ca au tot ce trebuie ptr tratarea hemoragiei, singe ptr transfuzii cat este nevoie, etc. I s-a recoltat singe ptr analize si au spus ca-l pun la perfuzie ptr a-l echilibra. Si daca este nevoie i se vor face si transfuzii. Si ca vom fi anuntati telefonic daca starea lui se inrautateste . Nu au avut tensiometru functional, nu au facut toate investigatiile de urgenta necesare (ex examen cardiologic) desi in spital la acea ora era medic specialist.
A doua zi, sambata, dr stagiar ne-a sunat la ora 11 si ne-a spus ca Speaky este mai bine in urma transfuziei primite. Am mers sa-l vizitam la ora 15 si era intr-adevar revigorat si bucuros sa ne revada. Am plecat cu sperata unei evolutii pozitive.
Duminica dimineata la ora 5:58 primim un telefon de la spital :”ne pare rau, dar Speaky a decedat azi noapte la ora 3 ”.
De atunci incerc sa aflu care a fost evolutia lui si ce tratamente i s-au aplicat. Cer sa vad fisa de observatii, ptr ca mi s-au spus niste minciuni grosolane (transfuzie care nu s-a facut, anuntarea starii pacientului la 3 ore dupa deces cand se stia inca de la ora 20:30 ca se simte mai rau, etc) , dar omerta aste legea lor. Nici macar numele doctorului de garda din noaptea decesului nu l-am putut afla decat acum, daca o fi cel adevarat, dupa insistente de 4 saptamani. O stagiara care nu are nimic in comun cu asistenta medicala de urgenta: nu stie ce tratamente a aplicat, daca o fi aplicat. I se pare corect, recunoaste ea singura, ca trece pe la un pacient din urgenta din 2 in 2 ore. Un patron care evita clientii.
In fapt nu m-au convins prin nimic ca i-au mai aplicat vreun tratament dupa ce l-am vazut in viata ultima data.
Desi ei sustin ca mai toti doctorii au ca specializare asistenta de urgenta, in cazul nostru 2 nopti au fost de garda DOAR stagiari incompetenti.
Aviz celor care vor avea nevoie de medici ptr salvarea unui biet necuvantator. Vor avea de-a face cu mincinosi ipocriti, din categoria Dumnezeilor care decid soarta animalutului dupa cum vor muschii lor si nu dupa investigatii relevante. Nu vrei sa-l eutanasiezi cum ti se propune, il lasa ei sa moara fara a-i mai da ajutor medical..

Status Companie

X Compania nu detine cont.

Reprezinti aceasta companie?
Preia controlul

Sumar Rating-uri pentru integrari

rating widget

Cod Afisare pe Site-ul Dvs.


Pet Stuff Consult Srl

Adresa
Str. Dezrobirii 21
Localitate
SECTORUL 6, Jud. BUCURESTI

Share pe Facebook

FB Share

Sign In

Or
Don’t have an account? Sign up

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.