Logo Companie Basic

Pareri Electro Service Distributie Srl

Rating 3.67/5.00 din 3 pareri

  Parerile utilizatorilor despre Electro Service Distributie Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Ionel Popidan

5.00/5.00

"Mulțumit de echipa care a lucrat"

După aprobarea dosarului am asteptat doar 3 luni până la montare,dar stiam, cf. contractului ca poate dura chiar si 6 luni. Oricum, față de cei 4 ani de așteptare pentru obținerea aprobării, asta nu a însemnat nimic. Băieții, deși foarte tineri s-au descurcat exemplar. Nu au spart nicio tigla, deși erau foarte vechi, nu a plouat prin acoperis și au terminat lucrarea in cateva ore fără să facă vreun deranj. Aștept să vină cei de la rețea cât mai repede . Recomand. Multumesc!

21/05/2023
Share:

Ovidiu

1.00/5.00

"Genway - Firma instalare panouri fotovoltaice SC Electroservice . Foarte proasta calitate servicii"

Am asteptat dupa ce a fost aprobat dosarul prin programul Casa Verde 9 luni sa vina sa imi instaleze sistemul fotovoltaic. Echipa de montaj formata din tinerei care lucrau de o zi cu firma si unul care lucra de 1 luna . Copii vroiau sa faca treaba, dar nu se pricepeau . Au gresit pana si alinierea panourilor pe casa si au spart o multime de tigle . Au montat gresit sigurantele etc .Firma a cerut banii in avans partea mea. Am asteptat dupa ei sa repare ce au instalat gresit si a fost demontat de cei de la firma de distributie electrica. Nu recomand aceasta firma.

18/03/2023
Share:
Raspunsul Companiei:
Bună ziua! Va rog sa-mi transmiteți numărul contractului încheiat cu societatea noastră. Nu avem înregistrat o astfel de reclamație. Mai mult, toate echipele noastre sunt formate din cel puțin o persoana cu minim un an experienta in domeniu. Mulțumesc!

CONSTANTIN

5.00/5.00

"PROGRAM AFM"

Buna ziua, Doresc sa stiu daca faceti demersuri sa va autorizati pentru programul AFM panouri fotovoltaice si ce trebuie sa fac pentru a fi in atentia dvs. ca doritor de accesare a programului care indeplineste conditiile ghidului de finantare, in comuna MIHAESTI, Jud.Olt Multumesc!

21/03/2019
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Intrarea Tarcau nr. 3

Localitate
SECTORUL 2, BUCURESTI

Website
--

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul