Logo Companie Basic

Pareri Signal Iduna Asigurare Reasigurare Sa

Rating 1.00/5.00 din 20 pareri

  Parerile utilizatorilor despre Signal Iduna Asigurare Reasigurare Sa

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Grozea Lucica

1.00/5.00

"Nu recomand"

Proceduri extrem de greoaie pt aprobarea unor analize sau a unor consultații recomandate de doctori chiar in clinicile lor partenere. Nu recomand!

10/02/2024
Share:

Mihaela

1.00/5.00

"Nu recomand"

O asigurare privata la ei costa foarte mult si este totul bine si roz atata timp cat mergi in clinicile partenere. Daca mergi in alte clinici si vrei sa decontezi iti cer o multime de acte, pana renunti la solicitare. Pt o decontare de 300 lei mi s au cerut 2 drumuri suplimentare, fiind insarcinata in luna a 7. In conditiile in care se intelegea f clar ce investigatii am facut.

04/01/2024
Share:

Taras Gheorghe

1.00/5.00

"Dezamăgire totala."

Am plătit ani de zile asigurare pe casa cu extra bunuri incluse,iar când am avut nevoie sa ma despăgubească in doua dosare diferite nu mi sa aprobat nici unul, cu diferite interpretări numai sa nu plătească.voi posta si pe facebook ce țepari sunt,rusine signal iduna.

11/07/2023
Share:

Metin

1.00/5.00

"NU faceti asigurari la ei"

Refuza analizele recomandate de doctori specialisti cu motivatia ca ar fi "preventive". Proceduri greoaie de aprobare a unor analize si investigatii.

11/07/2023
Share:

Corina I

1.00/5.00

"Proceduri de decontare alambicate !!!"

Decontarea serviciilor medicale efectuate într-o clinică din afara rețelei Media Net, este o adevărată aventură; transmiți documentele pentru decontare și primești o corespondenta standardizată, dacă apelezi call center și soliciți rambursare, dosarul este in analiză și termenul de plata este de 20 de zile lucrătoare.....doar daca te incadrezi pentru valoarea acordată prevenției 500 ron.... dacă nu, trebuie să ai suficienta energie să-ti revendici rambursarea sumelor plătite; consider aceste servicii prestate de Signal Iduna ca fiind în detrimentul asiguratilor ,considerând faptul că trebuie achitata franciza anuală de 400 ron .

04/05/2023
Share:

Izabela S.

1.00/5.00

"O companie de nimic"

Am avut o pabuga pe asigurarea de casa, și anume incendiu (scurtcircuit electric), și după ani de plata la ei, s-a demonstrat ca de fapt nu este asigurata la incendiu. Cand am făcut asigurarea nu mi s-a cerut absolut nici un document, iar la dauna răspunsul, după o luna de așteptare, a fost ca nu este casa asigurata la orice fel de incendiu, și probabil la nimic. Bani aruncați atatia ani degeaba.

26/02/2023
Share:
Pagini

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Calea Floreasca 60

Localitate
SECTORUL 1, BUCURESTI

Website
https://www.signal-iduna.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul