Logo Companie Basic

Pareri Vox Entertainment Production Srl

Rating 5.00/5.00 din 7 pareri

  Parerile utilizatorilor despre Vox Entertainment Production Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Mara Prodan

5.00/5.00

"Thank you for"

Thank you for making our wedding so special, you were great. Your performance was awesome and all our guests had a great time! We wish you the best of luck for the future! Hugs, Mara&Fabi

24/11/2021
Share:

Roxanna Lixandru

5.00/5.00

"Cea mai faina"

Cea mai faina trupa pe care o puteam alege pentru nunta ❤️Am avut o super conexiune cu ei din prima secunda, toata colaborarea a fost excepțională si super organizata, iar seara a fost absolut magica. O chimie extraordinara, voci minunate, oameni faini, cu pasiune si dorința de cântat si super show toata seara. Ii recomand cu drag, i-as alege de 1000 de ori!! Thank you for making my dream wedding possible!!! N-ar fi fost nimic la fel fără voi!!

24/11/2021
Share:

lavinia crizbasan

5.00/5.00

"Toata experienta si"

Toata experienta si interactiunea cu trupa Vox a fost una foarte placuta. Sunt foarte bine organizati si si-au dat tot interesul ca sa faca atmosfera si sa ridice lumea de pe scaune. Au facut un spectacol senzational de care am fost foarte incantati. Multumim frumos

24/11/2021
Share:

Ana Maria Badara

5.00/5.00

"Va multumim pentru"

Va multumim pentru tot ceea ce ne-ati oferit in seara nuntii noastre, multaaa energieee , o echipa de exceptie , sunteti niste oameni minunati , Ii recomand cu toata inima, nota 10 plus dragii nostri!

24/11/2021
Share:

Theo Ionita

5.00/5.00

"Am avut norocul"

Am avut norocul si inspiratia de a alege trupa Vox cand am organizat cel mai important eveniment din viata mea. Oameni tineri, talentati, plini de energie, autentici, carismatici care se adapteaza rapid la orice tip de public. Am stabilit impreuna programul, au fost foarte flexibili la toate cerintele, si au aratat disponibilitatea de a ne ajuta cu alegerea si mixarea mai multor melodii intr una singura, au facut spectacol cu saxofonul, au cantat pe ring alaturi de invitati, au folosit lumini arhitecturale care au dat culoare evenimentului...totul la superlativ. Ii recomand cu caldura si incredere.

24/11/2021
Share:

Andreea Elena Șerban

5.00/5.00

"Trupa VOX rocks!"

Trupa VOX rocks! La propriu si la figurat

24/11/2021
Share:
Pagini

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Fratii Golesti

Localitate
CAMPINA, PRAHOVA

Website
https://www.voxlive.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul