Logo Companie Basic

Pareri Kubik Design Srl

Rating 3.67/5.00 din 8 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Kubik Design Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Alexandra Gogoi

1.00/5.00

"Nu e mare"

Nu e mare experiență ca astept de mai bine de 3 săptămâni oferta și nici nu mai raspund

24/11/2021
Share:

Alexandru Balasa

5.00/5.00

"Echipă tânără și"

Echipă tânără și perspicace care vine în ajutorul clientului cu idei și soluții astfel încât mobilierul să se presteze pe spațiul și nevoile utilizatorului. Recomand

13/05/2021
Share:

radu nicolae

5.00/5.00

"Am ales sa"

Am ales sa realizam bucataria cu cei de la Kubik dupa cateva vizite la alti producatori. Factorii care au dus la alegerea lor au fost: - fiind o bucatarie de apartament vechi, totul trebuia sa se potriveasca la fix avand in vedere 2 tevi de gaze, si multe alte trasee de la centrala termica si racorduri apa si canal - proiectarea si partea de productie sunt in acelasi loc - mergand si la alti producatori, mai ieftini, mi s-a spus ca ce voiam "nu se poate face" si ca modulele lor sunt standard. - calitatea materialelor si al executiei este ireprosabila. Kukik au venit cu propuneri, pornind de la cerintele noastre, si totul s-a potrivit perfect intre atatea elemente fixe existente (ghene, tevi, ...) Bineinteles au fost mici neintelegeri la capitolul termenului de livrare (cca 2 sapt. intarziere, si alte mici probleme) pentru care i-am penalizat conform contract, chiar daca valoarea este nesemnificativa. In concluzie, am facut alegerea perfecta cand i-am ales sa ne realizeze bucataria!

10/03/2021
Share:

Andrei Damian

5.00/5.00

"Super multumit de"

Super multumit de serviciile lor. Mobilierul a ajuns mai devreme cu o saptamana iar calitatea este super. Au lucrat foarte curat si sunt super multumit si recomand.

19/02/2021
Share:

Nicoleta-Madalina AILINCAI

4.00/5.00

"Deși au întârziat"

Deși au întârziat cu comanda și am avut câteva neînțelegeri, in cele din urma, mobilierul a ieșit așa cum ne-am dorit. Calitatea produselor este buna, iar angajații își dau silința sa iasă totul cum trebuie. Felicitări administratorului companiei care știe sa-și gestioneze afacerea. :) Recomand.

16/10/2020
Share:

Catalina Balint

2.00/5.00

"Am apelat la"

Am apelat la ei pentru o comanda de mobila pentru dormitor. M-au sunat si mi-au cerut o schita a apartamentului pentru a putea face calculele pentru oferta. Am primit adresa eronata pt e-mail; am intrat din nou pe site pentru a gasi adresa corecta si le-am dat forward cu mailul initial. A trebuit sa revin dupa 2 sapt pt a le aminti de oferta ceruta. Am primit o oferta care mi s-a parut ok si am cerut detalii deapre culori si am mentionat ca as dori si o oglinda la comoda care era prezentata online. Raspunsul a fost ca trebuie refacuta oferta si "inca ceva" - au avut o sedinta "aseara" in care au discutat despre livrari si sa le spun in cat timp doresc livrarea ca sa stie daca o pot onora. Am raspuns mentionand ca doar oglinda era extra fata oferta initiala si ca perioada de 60 de zile din oferta este ok. Raspunsul lor a fost ca nu se poate pana in ianuarie. Este de apreciat felul in care arata site-ul si e de inteles ca sunt multe comenzi dar nu este ok sa lase potentialul client sa astepte 2 saptamani pt o oferta iar apoi sa spuna ca de fapt nu o pot onora in timpul pe care l-au specificat in oferta transmisa.

27/08/2020
Share:
Pagini

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Bdul. George Enescu 31

Localitate
SUCEAVA, SUCEAVA

Website
http://kubikdesign.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul