Logo Companie Basic

Pareri Evostore Srl

Rating 1.00/5.00 din 3 pareri

  Parerile utilizatorilor despre Evostore Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Ion N.

1.00/5.00

"Nu recomand"

Evostore, service-shop sau dewalt-tools, toate detinute de o firma de cartier din Bucuresti, str. Mihail Sebastian, nr. 88, Sector 5. Lipsa de profesionalism, comunicare agresiva si neserioasa cu clientul. Evitati, cautati pareri despre ei pe net. Sunati si verificati produsele si serviciile lor, nu va luati dupa cele vazute pe site. Inrebati de stocul real, garantie, livrare etc. Nu platiti in avans, nu creat cont la ei cu datele personale reale. Respect 2cents pentru platforma dvs.

27/03/2021
Share:

Manole

1.00/5.00

"Capcana preturilor bune"

Prima si posibil ultima comanda Evostore zis si service shop... Produs afisat cu "Disponibilitate 1-2 zile", lipsa informatii despre garantia aferenta. Lansez comanda, la observatii intreb de termenul de garantie si astept frumos sapte zile in care primesc doar trei mail-uri automate despre contul de client si comanda "in derulare". Sun frumos si astept robotelul dupa care doamna operatoare reticienta si deloc amabila ma abureste cu stocuri de furnizori, comenzi transmise exclusiv vinerea si alte povesti, nimic concret si clar despre ce se intampla faptic, pe moment cu comanda mea. Aviz amatorilor.

22/03/2021
Share:

Radu C

1.00/5.00

"Hoti cu acte! Nu cumparati de la ei!"

Niste hoti! Am platit comanda, am fost sunat a 2-a zi ca produsul e mai scump decat pe site. Cresterea de pret a fost una de 30%, deci nimic neglijabil. Normal ca am refuzat si am zis ca doresc restituirea banilor. Dupa 2 saptamani in care nu am primit nimic, ii contactez si imi spun ca trebuie sa completez un formular de retur in situatia in care dumnealor nici macar nu au expediat produsul. A trecut o luna si banii mei tot nu au venit.

12/11/2020
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Mihail Sebastian 88

Localitate
SECTORUL 5, BUCURESTI

Website
--

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul