Pareri Euro Unelte Trading

1.89/5.00 - din 9 pareri

Parerile utilizatorilor despre Euro Unelte Trading

1.00/5.00 Publicat 6 zile în urmă

"O firmă de țepari"

Nu remediază produsele stricate în garanție. Sfatul lor a fost „dați Dvs o gaură și faceți filet cu un șurub”. never again, bani aruncați pe fereastră..

5.00/5.00 Publicat 6 luni în urmă

"Foarte multumita!"

Am cumparat o pompa de apa si a fost livrata rapid si intacta, recomand cu drag! Produsul e fosrte bun! Nota zece!.

1.00/5.00 Publicat 7 luni în urmă

"piese lipsa"

Vind produse incomplete cu piese lipsa.Am cumparat o motocoasa pe 18 01 2021 nu am reusit sa o montez in 30 de zile din cauza unui deces in familie,iar acum am ramas cu paguba ne gasind vreo intelegere la EUROUNELTE. O firma total neserioasa,atentie !.

1.00/5.00 Publicat 1 an în urmă

"vand produse fara a asigura consumabile si cand returnezi nu iti dau toti banii"

In 17 12 '19 am depus reclamatia de mai jos la Anpc si nu am primit raspuns in termenul legal apoi din nou reclamatie la sediul central Anpc dupa care am primit raspuns de la eurounelte in bataie de joc!Problema e ca Eurounelte vand iresponsabil un Slefuitor pentru pereti extensibil Nova Plus
fara a asigura consumabile!


Am returnat produsul dar mi sau returnat in 09 12 2019 cu 55 lei mai putin decat am platit si ceea ce doresc e completarea sumei pana la 324 lei.


Nu raspund la email si telefon!


Motivul principal al returului e lipsa consumabilelor de 220 mm ce nu le-am găsit nici unde la căutare pe google: Dedeman, Emag, Hornbach etc


Am încercat aşa cum a zis operatorul când am cumpărat să folosesc discuri ce se găsesc la Dedeman şi peste tot acelea care par ca se potrivesc de 225 mm dar acestea distrug perii de plastic din jurul discului de şmirglu!!! in cateva secunde sa format o crusta de plastic topit.


Produsul nu se poate folosi decât cu hârtie abrazivă de 220 care nu se găsesc nici unde iar operatorul a zis că Eurounelte nu le comercializeaza!.

1.00/5.00 Publicat 1 an în urmă

"Firma cea mai neserioasă din România!!!!!"

Am cumpărat o motocoasă de la ei, la un preț foarte bun, numai că pe când să-l asamblez, nu am avut cu ce!!! Au trimis motocoasa fără chit de asamblare,adică nici un şurb şi piese mai mici, fără care poți să arunci produsul!!!După ce i-am contactat ,mi-au spus că îmi vor trimite în 2 zile chitul, dar nu au trimiso. I-am sunat din nou şi iară-şi mi-au spus acelaşi lucru că în 2 zile mi-l trimit numai să nu returnez prodsul.Aşa m-au ținut până au trecut cele 14 zile ,în care ai dreptul la returnare.NESIMȚIȚI!!!!! CEA MAI NESIMȚITĂ FIRMĂ!!!!!!! NU CUMPĂRAȚI DE LA ACEASTĂ FIRMĂ NESERIOASĂ!!!!!!!.

5.00/5.00 Publicat 1 an în urmă

"Retur usor"

Nu inteleg de unde atatea review-uri negative pentru aceasta firma: eu nu am avut probleme cu ei ba chiar dimpotriva am avut parte de un retur fara batai de cap.
Cumperi in siguranta de la ei stiind ca in 2-3 zile se termina tot procesul de retur (curier + banii inapoi).
Felicitari ati castigat un client nou..

1.00/5.00 Publicat 1 an în urmă

"No coment"

Ceea mai de kkt firma din toată Europa cred
Pun la vânzare produse care nu le au ia bani și pe urma p.... mai vezi
Nici produse nici bani
eMAG se face de kakao cu un așa partener.

1.00/5.00 Publicat 1 an în urmă

"pompa submersibila Blade 400"

Un eșec total cu aceasta firmă.Am cumpărat doua pompe submersibile,una model Gospodarul profesionist(nouă) dar care era defectă,am trimis-o înapoi imediat și am cerut alt model(Blade 400 )plătind diferența de preț,dar stupoare..funcționa 2-3minute și se bloca.Am trimis-o înapoi și nu i-au făcut nimic,am retrimis-o din nou și am primit-o la fel doar că acum funcționează 8-10minute apoi se blocheaza.Au trecut 3luni de la cumpărare și m-am săturat de calitatea slabă a produselor și a servicilor firmei,o să apelez direct la OPC să-mi recuperez banii..

1.00/5.00 Publicat 2 ani în urmă

"TEAPA"

PRODUSUL A FOST LIVRAT FĂRĂ VERIFICARE, AM SUNAT SI AU PROMIS CA IL VOR RIDICA SI ÎNAPOIA BANII CONTRAVALOAREA DIN CONTRA NU AU MAI RĂSPUNS LA TELEFOANE . NU SANT DE INCREDERE.

Status Companie

X Compania nu detine cont.

Reprezinti aceasta companie?
Preia controlul

Sumar Rating-uri pentru integrari

rating widget

Cod Afisare pe Site-ul Dvs.


Euro Unelte Trading Srl

Adresa
Aleea Luncsoara 10
Localitate
SECTORUL 2, Jud. BUCURESTI

Share pe Facebook

FB Share

Sign In

Or
Don’t have an account? Sign up

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.