Pareri Concidal Construct

   2.00/5.00 - din 6 pareri

☲ Parerile utilizatorilor despre Concidal Construct


N. Gabriel
    1.00/5.00
Publicat acum 5 luni

"Nu merită să vb de Concidal"

Restante f mari . Acest dezv ar trebui să-mi plătească chiria la câte luni are întârziere , promite mult si prost și nu răspunde la telefon când le cer explicații . Foarte prost lucrat .


FBShare TWTweet

Vlad
    4.00/5.00
Publicat acum 5 luni

"super"

super


FBShare TWTweet

Mihai
    5.00/5.00
Publicat acum 5 luni

"bun"

multumit


FBShare TWTweet

Daniel Oprea
    1.00/5.00
Publicat acum 5 luni

"Apartamentele vechi sunt sfinte!"

Dar cine vă pune să cumpărați apartamente noi de la acești dezv. infecți . Apartamentele vechi sunt cele mai Ok Asta e concluzia mea dupa nenumărate promisiuni cu asa ziși dezvoltatori care se văd cu sacii in căruță si apoi nu L-e mai pasa de nimic.De CONCIDAL am tot auzit .... nu vă recomand .


FBShare TWTweet

Anonim
    1.00/5.00
Publicat acum 6 luni

"Dezastru Concidal"

Detin un apartament la acest dezvoltator , apartament cu țevi sparte in apartament, parchetul s-a umflat iar dezvoltatorul cum e normal nu il mai interesează , nu mai raspunde la telefon! Când te vezi cu sacii in căruță asa se întâmpla . Finisaje zero , apartament de scârbă, una semnezi si alta primesti la final! Esti proprietar dar apartamentele nu sunt gata , multe trebuiesc făcute si dezvoltatorul nu ii pasa. Întârzieri de 1 an de zile , promisiuni fără rost! Utilități pe organizare de santier !!! Dar voi merge să-i fac reclamații peste tot!!! Vreau sa-L facem cunoscut pe acest dezastru de dezvoltator să nu mai treacă si altii prin ce trec eu si alți vecini ca mine !!!!!


FBShare TWTweet

Ana Maria Vidrasan
    1.00/5.00
Publicat acum 7 luni

"Apartamente Concidal"

Nu recomand acest dezvoltator !!! Lipsa de respect fata de clienți tratează cu sictir clienții din prima zi cand se dă avansul ! Predarea Ap se face fără multe lucrări neterminate, finisaje JALE!!!! Utilități cu organizare de santier ! Un dezvoltator fără scrupule , un bețiv , un gunoi de om!!!! Nu recomand la nimeni.... fugiți!


FBShare TWTweet


Sumar Rating-uri pt integrari

rating 2.00 widget

Cod Afisare pe Site-ul Dvs.


CONCIDAL CONSTRUCT SRL

Adresa
Str. 13 Decembrie 9
Localitate
BRASOV, Jud. BRASOV

Share pe Facebook

FB Share