Pareri G.t.r. Instal Cons

1.00/5.00 - din 1 pareri

Parerile utilizatorilor despre G.t.r. Instal Cons

1.00/5.00 Publicat 2 luni în urmă

"Nu recomand. Foarte agresivi"

Foarte neseriosi
Am instalat cu ei centrala termică intr-un apartament cu 3 camere, 65 mp.

Total deviz inițial: 10600 lei
Apoi ai adăugat încă 100 lei motivând că au adăugat 2 coturi in forma de T+ 2 aerisitori (model din care aveam deja pe fiecare din cele 5 calorifere vechi ce au fost înlocuite).

După ce au umplut instalația cu apa, nu au verificat daca picură.

La 30 minute după ce au plecat, i-am chemat înapoi deoarece picura pe la unul din aerisitorii de la un calorifer. Au dat vina pe mama că l-a dat peste cap.
Părerea mea este că era defect. Am avut de 20 de ani aerisitorii asemănătoari, i-am folosit deseori iarna sa aerisesc caloriferele și niciodată nu s-au stricat.

După o săptămână, am constat că din unul din calorifere picura apă . Coincidenta e că era și un băiat trimis de firma lor să elibereze autorizația ISCiR. El a spus că scurgerea de apa se datorează îmbinării dintre elemente și tot el a închis caloriferul.

Am anunțat persoana de contact, respectiv Nina .
A doua zi au venit și au remediat problema.

Nina  m-a contactat prin WhatsApp și m-a întrebat dacă problema s-a remediat și dacă a fost din vina lor.

Când i-am răspuns cu "da" la ambele întrebări, s-a revoltat exagerat de mult spunând că nu a fost nicio problema și că balta pe care o găsisem era de la cățelul meu (da, am cățel. Da, așa am crezut și noi inițial când tot găseam ud lângă calorifer. ) De asemenea, a menționat că băiatul de la firma lor care a închis caloriferul după ce a văzut balta si ne-a dat noua explicații de unde se formează, nu își mai amintea nimic?.

Au urmat mesaje "emoționale" din partea Ninei : că sunt singura clienta nemulțumită și că Dumnezeu o sa ii facă dreptate....

De asemenea, locuind la etajul IV nu am realizat că am probleme cu presiunea la apa. Prin urmare centrala a fost pe avarie până am instalat o pompa (prin altcineva, bineînțeles, că de aceștia nu.mai vreau sa aud).

Nina  mi-a spus că la câte studii am (am studii superioare) cum de nu am știut că nu am presiune la apa la țeavă din bucătărie!!!!

Uite că nu am știut sau nu m-a deranjat.

De asemenea, centrala a fost montata prost, nu au respectat unghiul de 3 grade necesar pentru tubul care iese in exterior.
Când l-am întrebat pe băiatul lor (cel cu autorizația İSCİR și care ulterior nu își amintea de unde curge apa sub calorifer) a spus că nu e nicio problema.

Ulterior, am adus pe altcineva care a pozitionat corect acel tub de evacuare in exterior.

Tot prin Nina  mi s-a trimis un om sa sudeze țevile ( 350 lei in plus) Am vorbit cu dumnealui sa protejeze gresia și faianța. Nu a făcut-o și le-a distrus pe unde a sudat, baie, bucătărie, dormitoare.

Nina  a negat și mi-a zis că eu nu am fost prezenta așa că nu am cum sa știu dacă a protejat sau nu?. Cel care a sudat e tatăl ei.
In baie am schimbat faianta și gresia acum 2 luni.

In concluzie, am fost uimita cat de agresivi verbal, mincinoși și puși pe jecmăneală sunt cei cu care am lucrat de la aceasta firmă.

Pe Nina o cunoșteam de multi ani și am avut o mare încredere în ea.

Tot prin ei doream sa instalez un aparat de aer condiționat: mi-a făcut repede un deviz: mă costa 450 lei montajul+ 250 kitul.

Bine că nu au vrut ei în prima zi când am cunoscut și stilul de lucru al echipei. Apoi m-am răzgândit eu. Stiam că 450 lei costă montajul cu chit cu tot, dar mă gândeam că la urgență, platesti in plus.
Si dupa ce am schimbat 2 vorbe direct cu unul dintre ei, m-am lămurit ca sunt amatori.

Mai menționez că lucrarea de instalare a centralei termice trebuia realizată cu 2 săptămâni înainte, dar au motivat că au uitat de mine. Le dădusem un avans de 1000 lei.

Am fost contactată într-o seară și întrebată dacă nu vreau sa vina a doua zi să înceapă lucrarea. Am fost de acord.
In cursul zilei următoare mi s-a mai cerut 5000 lei pe care i-am achitat cash fara să primesc nicio hârtie ( când au cerut banii, au zis că vor aduce chitanță). 2. vorbe, 3 minciuni

A doua zi au venit cu facturile și cu 300 lei in plus.

Când am cerut explicații , băiat care se ocupa încasarea banilor (avea cataracta la un ochi) începu să se agite. Până la urmă a înțeles că vina era a lor: Nina  adăugase 300 lei despre care îmi spusese că vor trebui plătiți în momentul în care mi se da și autorizația ISCIR.

Am adăugat și acest incident deoarece domnul cu probleme la un ochi (Marian ) discutase cu mine legat de câti bani trebuie sa ii dau. In ziua când adus facturile și nu înțelegeam de ce sunt 300 lei in plus, a negat că își aduce aminte!!!!


Am atașat și poza după cele 3 facturi/ chitanțe pt a fi sigură că această e firma prin care am lucrat.


Alte probleme apărute:
- au stricat un robinet și a fost nevoie să închidă apa pe toată coloana din subsolul blocului. Vecina de la care a luat cheia pt a intra în subsol, s-a plâns șefului de scara care m-am sunat revoltat că au agresat-o verbal;
- la baie au găurit de 4 ori faianta deoarece nu au măsurat bine pozitia ?
- i-am rugat să îmi poziționeze caloriferul pe un perete, dar au făcut tot cu i-a dus pe ei capul.

Ceea ce am învățat (deși știam):
- când angajez pe cineva/o echipă/ o firma pt o lucrare, sa fiu prezenta fizic;
- daca am incredere în oameni, sa nu mă întristeze nimicnicia lor.

Status Companie

X Compania nu detine cont.

Reprezinti aceasta companie?
Preia controlul

Sumar Rating-uri pentru integrari

rating widget

Cod Afisare pe Site-ul Dvs.


G.t.r. Instal Cons Srl

Adresa
Str. Furnalistilor 18
Localitate
GALATI, Jud. GALATI

Share pe Facebook

FB Share

Sign In

Or
Don’t have an account? Sign up

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.