Logo Companie Basic

Pareri Ego Interiors Design Srl

Rating 2.60/5.00 din 5 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Ego Interiors Design Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Gabriel

1.00/5.00

"tepari "

Am comandat o cabina de dus ,am platit si nu au livrat produsul timp de o luna de zile ,m-au dus cu vorba si acum ma rog de ei sa-mi returneze banii .

09/06/2022
Share:

Adriana M

5.00/5.00

"Retur ok "

In ciuda parerilor negative , eu am avut o experienta placuta cu un retur. Recomand !!! Nota 10 angajati si solutionarea problemei

15/11/2021
Share:

cristi

5.00/5.00

"relație foarte buna cu clientii"

Am comandat un lavoar de la ei, dar din pricina curierului, a ajuns sparta. I-am contactat, si imediat ne-au sunat si ne-au spus ca ne vor trimite una noua. Au fost foarte draguti si voi mai cumpara de la ei!

13/10/2021
Share:

Alex

1.00/5.00

"NU comandati online!"

Daca o sa comandati online o sa aveti parte de produse care au fost returnate sau care au defecte. Am comandat o cabina de dus, iar La transport am verificat ca sticla sa nu fie sparta, dar nu m-am gandit sa verific efectiv toate componentele. Garniturile si mai exact, doua, au fost efectiv rupte. Cutia arata groaznic... Lipita cu scotch peste tot, cu urme de loviri. De doua luni am tot aateptat si am fost intelegator, dar ei doar te duc cu zaharelul ca au contactat furnizorul de fiecare data cand le dai mail sau ii suni... Insa nimic concret.

25/07/2021
Share:

TUNA FLOAREA

1.00/5.00

"esecrabil produsul, nota 1"

am comandat prin emag pentru o vecina pensionara un solar de gradina 3pe 6m[18mpatrati],dar la nici 3 zile dupa ce a fost montat a venit un vint mai puternic iar solarul a fost pus la pamint cu o parte din tevi indoite rupte si folia la fel. mentionez ca eu am cumparat un solar identic dar de 24 m patrati tot prin emag dar de la o alta firma care nu a avut absolut nimic, el fiind montat la fel ,in aceeasi perioada noi fiind vecine. Acum aceasta firma isi declina orice resposabilitate pagubita fiind vecina mea. asa ca mare atentie ce cumparati si de la cine. eu consider ca solarele de gradina livrate de egointerors designs.r.l. sint o facatura ordinara de o calitate esecrabila. nu se bpoate ca pentru un produs care are 2 ani garantie si la primul vint dupa 3 zile de la montaj se face varza, sa spui nu ma intereseaza, da-ma in judecata.asta .asta nu este un mod de a face comert si basta nu este o firma serioasa.

11/02/2020
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Stefan Cel Mare 61

Localitate
ZALAU, SALAJ

Website
--

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul