Pareri Ego Interiors Design

2.33/5.00 - din 3 pareri

Parerile utilizatorilor despre Ego Interiors Design

5.00/5.00 Publicat 2 zile în urmă

"relație foarte buna cu clientii"

Am comandat un lavoar de la ei, dar din pricina curierului, a ajuns sparta. I-am contactat, si imediat ne-au sunat si ne-au spus ca ne vor trimite una noua. Au fost foarte draguti si voi mai cumpara de la ei!.

1.00/5.00 Publicat 2 luni în urmă

"NU comandati online!"

Daca o sa comandati online o sa aveti parte de produse care au fost returnate sau care au defecte.
Am comandat o cabina de dus, iar La transport am verificat ca sticla sa nu fie sparta, dar nu m-am gandit sa verific efectiv toate componentele. Garniturile si mai exact, doua, au fost efectiv rupte.
Cutia arata groaznic... Lipita cu scotch peste tot, cu urme de loviri.

De doua luni am tot aateptat si am fost intelegator, dar ei doar te duc cu zaharelul ca au contactat furnizorul de fiecare data cand le dai mail sau ii suni... Insa nimic concret..

1.00/5.00 Publicat 1 an în urmă

"esecrabil produsul, nota 1"

am comandat prin emag pentru o vecina pensionara un solar de gradina 3pe 6m[18mpatrati],dar la nici 3 zile dupa ce a fost montat a venit un vint mai puternic iar solarul a fost pus la pamint cu o parte din tevi indoite rupte si folia la fel. mentionez ca eu am cumparat un solar identic dar de 24 m patrati tot prin emag dar de la o alta firma care nu a avut absolut nimic, el fiind montat la fel ,in aceeasi perioada noi fiind vecine. Acum aceasta firma isi declina orice resposabilitate pagubita fiind vecina mea. asa ca mare atentie ce cumparati si de la cine. eu consider ca solarele de gradina livrate de egointerors designs.r.l. sint o facatura ordinara de o calitate esecrabila. nu se bpoate ca pentru un produs care are 2 ani garantie si la primul vint dupa 3 zile de la montaj se face varza, sa spui nu ma intereseaza, da-ma in judecata.asta .asta nu este un mod de a face comert si basta nu este o firma serioasa..

Status Companie

X Compania nu detine cont.

Reprezinti aceasta companie?
Preia controlul

Sumar Rating-uri pentru integrari

rating widget

Cod Afisare pe Site-ul Dvs.


Ego Interiors Design Srl

Adresa
Str. Stefan Cel Mare 61
Localitate
ZALAU, Jud. SALAJ

Share pe Facebook

FB Share

Sign In

Or
Don’t have an account? Sign up

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.