Logo Companie Basic

Pareri Vio Autoclass Srl

Rating 4.83/5.00 din 6 pareri

  Parerile utilizatorilor despre Vio Autoclass Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Liliana

4.00/5.00

"Aș dori să recomand"

Astăzi am promovat examenul pentru permis. Recomand cu încredere pe domnul instructor Valentin .

10/02/2024
Share:

Maria Petrache

5.00/5.00

"Aș dori să-mi"

Aș dori să-mi exprim recunoștința și admirația față de domnul instructor Viorel Bunea, care nu numai că m-a învățat să conduc, dar m-a și ajutat să-mi depășesc frica de trafic și m-a făcut să-mi placă șofatul. De asemenea, școala este foarte serioasă, comunicarea este promta și eficientă, iar programarea orelor, flexibilă. Nu am întâmpinat nicio problemă de ordin administrativ sau financiar, toate informațiile și tarifele fiind discutate încă de la început. Recomand cu toată căldura Școala de Șoferi Vioautoclass!

18/12/2021
Share:

Stefan Oprea

5.00/5.00

"Recomand cu încredere!"

Recomand cu încredere! Foarte prompți în a rezolva problemele cursanților, întocmirea actelor,etc. Am făcut cu domnul instructor Constantin Ionuț Andrei, un om serios, foarte deschis la minte și cu o foarte buna abilitate de a explica elevilor cum sa se comporte in trafic și cum să conducă corect, atât în timpul orelor de practică cât și după dobândirea permisului. Nota 10!!

18/12/2021
Share:

Andreea Modan

5.00/5.00

"Am avut ocazia"

Am avut ocazia sa întâlnesc o echipa de profesioniști,o școală cu foarte multa seriozitate. Pe aceasta cale vreau sa mulțumesc domnului instructor Constantin Ionuț pentru profesionalism și dedicație. Am luat permisul din prima și m-am dus pregătită și încurajată. Recomand aceasta școala tuturor, cu mare drag!

18/12/2021
Share:

Ioana-Catalina Radoveneanu

5.00/5.00

"Recomand cu mare"

Recomand cu mare incredere! Am facut scoala de soferi pe cutie automata, si, datorita domnului instructor Viorel Bunea, am reusit sa iau examenul auto din prima. Mentionez ca am inceput scoala avand teama de traficul din Bucuresti, insa calmul, profesionalismul, si explicatiile pe care le-am primit m-au ajutat sa depasesc orice obstacol de acest gen, sa inteleg cum trebuie sa ma comport in trafic, si sa conduc mult peste asteptarile pe care le aveam. De asemenea, datorita orelor domnului profesor de legislatie am stabilit un fundament bun, bazat pe explicatii practice, pentru a intelege regulile de circulatie. Am luat si examenul teoretic cu 25/26. Va multumesc!

18/12/2021
Share:

Buzdugan Mihaela

5.00/5.00

"Instructorul meu a"

Instructorul meu a fost Constantin Ionuț. Este calm, explică foarte bine, are răbdare și te încurajează atunci cand ai nevoie. Este un adevărat profesionist, recomand !

18/12/2021
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Focsani 3

Localitate
SECTORUL 5, BUCURESTI

Website
http://vioautoclass.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul