Logo Companie Basic

Pareri Cosmin Ana Ortodontie Srl

Rating 5.00/5.00 din 10 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Cosmin Ana Ortodontie Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

MAXIM GEORGIA

5.00/5.00

"Am fost de"

Am fost de multe ori la Dental Progress. Uneori pentru interventii extrem de complicate. Inainte de a ajunge la domnul dr. Dima Cosmin nu credeam ca poti intra intr-o clinica stomatologica fara teama, cu un sentiment deplin de siguranta. Insa, domnul dr. Dima Cosmin si colegii sai, cu modestie si profesionalim, m-au facut sa merg cu placere la Dental Progress. Ca de obicei, ieri au fost cei mai buni si rezultatele sunt deosebite, o interventie complexa care a decurs foarte bine si se vindeca frumos. Recomand Dental Progress cu incredere si mare drag av. Georgiana Maxim

26/08/2021
Share:

roman rebel

5.00/5.00

" Una dintre"

(Tradus de Google) Una dintre cele mai bune experiențe de medic dentist pe care am avut-o vreodată. Prin referința directă a unui prieten comun, fostul coleg al medicului dentist dr. Cosmin Dima, am mers la întâlnire cu încredere și cu un sentiment bun. IT a fost modalitatea tipică de dentist veșnic înfiorător. Cu toate acestea, de îndată ce am ajuns, tânăra doamnă foarte prietenoasă m-a întâmpinat într-un standard ridicat de igienă și o clinică dentară de decor interior foarte impresionantă, unde am simțit senzația: mă simt confortabil aici. Încă de la început și de la consultare până la tratament, am avut o atmosferă plăcută și încă urăsc să revin ???, dar asta afectează starea maxilarului meu. Recomand tuturor celor care caută un dentist în București, România, poate în Europa; du-te acolo! Sănătatea nu cunoaște niciun preț. A fost Onoare de teamă să vizitez unul dintre cei mai importanți stomatologi din România. ... Sper că nu te doare l, lg Andy (Original) One of my best Dentist experiences i have ever had. Through a direct reference from a mutual friend, the former fellow student of the dentist Dr. Cosmin Dima, I went to the appointment trustingly and with a good feeling. IT was the typical eternally creepy dentist way. However, as soon as i arivved, the young very friendly lady welcomed me in a high Hygiene standard and very impressive interior decor dental clinic, where i felt the feeling: I feel comfortable here. From the very beginning and consultation to the treatment, I had a pleasant atmosphere and still hate to come back ??? but that affects the condition of my jaw. I recommend everyone who is looking for a dentist in Bucharest, Romania, maybe in Europe; go there! Health knows no price. IT was Honor in fear, to visit one of the most Important Dentist from Romania. ...i Hope IT dont hurt ???, lg Andy

15/08/2021
Share:

Cristina Radulescu

5.00/5.00

" Nu le"

(Tradus de Google) Nu le pot mulțumi suficient pentru îngrijirea, atenția la detalii, profesionalismul și munca dentară remarcabilă pe care am primit-o. Am avut o mulțime de probleme cu dinții, care trebuiau rezolvate în două săptămâni, de când tocmai vizitasem Bucureștiul. Dr’s Dima, Florea și Sirbu au fost nu numai pricepuți, ci și plini de compasiune și foarte primitori. (Original) I cannot thank them enough for the care, attention to detail, professionalism and outstanding dental work I received. I had a lot of teeth problems that had to be resolve in two weeks time since I was just visiting Bucharest. Dr’s Dima, Florea and Sirbu were not only skilled but also compassionate and very accommodating.

21/07/2021
Share:

Gabi Matei

5.00/5.00

" Una dintre"

(Tradus de Google) Una dintre cele mai bune clinici dentare! Recomandat 100%! (Original) One of the top dental clinics! Recommended 100%!

20/04/2021
Share:

Baked Rathmines

5.00/5.00

" Foarte impresionat!"

(Tradus de Google) Foarte impresionat! Profesionist la maxim! Foarte recomandat! Felicitări Dr Dima și echipa! ??? (Original) Very impressed! Professional at its finest! Highly recommended! Congratulations Dr Dima and team! ???

20/04/2021
Share:

Miriam D'Oro

5.00/5.00

" Sunt client"

(Tradus de Google) Sunt client de peste jumătate de deceniu și aș da acestei clinici stomatologice unice și 10 stele dacă ar fi posibil. Călătoriile în străinătate pentru îngrijiri medicale sunt adesea înfricoșătoare pentru mulți oameni. Mi-am făcut cercetările înainte de a alege această clinică excepțională. După o corespondență, mi-am rezervat călătoria și am mers la primul set de vizite. La sosire am fost deja impresionat de dragostea și detaliile care au fost date tuturor. De la personal, până la designul interior, precum și echipamentul de bord al clinicii. M-am simțit binevenit. Mi s-au făcut mai multe seturi de implanturi, corectarea cavităților și realizarea esteticii. Niciodată nu am avut niciodată un indiciu de durere. Medicii mei de aici din Germania sunt impresionați de muncă. Este cu adevărat singura cabinet stomatologic la care merg fără să mă tem niciodată. Este invers. Îmi place mereu să mă întorc și să văd echipa. Situația medic-client este foarte familiară. (Original) I have been a client for over half a decade and I would give this one-and-only dental clinic 10 stars if it was possible. Travelling abroad for medical care is often scary to many people. I did my research before chosing this exceptional clinic. After some correspondence I booked my journey and went to my first set of visits. Upon arrival I was already impressed by the love and detail that has been given to everything. From the staff, to the interior design as well as the clinic's on-board equipment. I felt welcome. I have had several implants set, cavities corrected and aesthetics done. I never even had a hint of pain. My doctors here in Germany are impressed by the work. It is truly the only dental practice I go to without being afraid ever. It's the other way around. I always love coming back and seeing the team. The doctor-client situation is very familiar.

04/03/2021
Share:
Pagini

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Constantin Radulescu-motru 16

Localitate
SECTORUL 4, BUCURESTI

Website
https://dentalprogress.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul