Logo Companie Basic

Pareri Ar Development Partners Srl

Rating 5.00/5.00 din 10 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Ar Development Partners Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Nhar Alhashemi

5.00/5.00

" Echipa de"

(Tradus de Google) Echipa de avocați excepțională și extrem de profesionistă. Au oferit servicii excelente și au fost extrem de comunicative prin intermediul procesului. Sunt o echipă foarte prietenoasă cu care cineva s-ar simți foarte confortabil. Aș recomanda această firmă de avocatură oricui are nevoie de servicii juridice în România. Vă mulțumim parteneri R&R (Original) Exceptional and highly professional team of lawyers. They provided an excellent services and they were highly communicative through the process. They are very friendly team that one would feel very comfortable dealing with. I would highly recommend this law firm for anyone who needs a legal services in Romania. Thank you R&R partners

14/09/2021
Share:

Alejandra Săndulescu

5.00/5.00

" Am angajat"

(Tradus de Google) Am angajat servicii Remus Popovici pentru a procesa solicitarea Permisului de Sedere Permanent în România. Experiența mea a fost 100% pozitivă, atât Remus, cât și echipa sa m-au ghidat în tot procesul, sunt foarte experți în cerințe (chiar și cele solicitate și care nu sunt enumerate de autoritățile publice). Am finalizat procesul fără probleme datorită sprijinului lor și mi-am obținut permisul de sedere permanent :) Am trimis, de asemenea, cererea mea de cetățenie română, cu ajutorul lor și este în prezent în curs de examinare. Vă recomand pe deplin serviciile lor! și, în general, să fac acest proces cu ajutorul unor profesioniști experimentați mi-a ajutat foarte mult sănătatea mintală, așa că vă sfătuiesc să contactați și să obțineți îndrumarea de care aveți nevoie. De asemenea! ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la R&R este că se concentrează pe SOLUȚII! și, în ciuda cazului meu dificil, au reușit să gestioneze fără probleme procesul, chiar și după ce alți avocați mi-au spus că nu este posibil. (Original) I hired Remus Popovici services to process the request of Permis de Sedere Permanent in Romania. My experience was 100% positive, both Remus and his team guided me through the whole process, they are trully experts on the requirements (even the ones requested and not listed by the public authorities). I completed the process smoothly thanks to their support and I obtained my permis de sedere permanent :) I also submited my request for Romanian citizenship, with their help and it is currently under review. I fully recomend their services! and in general, to do this process with the help of experienced pros greatly helped my mental health, so I advise you to reach out and get the guidance you need. Also! what I liked the most about R&R is that they focus on SOLUTIONS! and despite my challenging case they were able to smoothly manage the process, even after other lawyers told me it was not possible.

23/08/2021
Share:

Andrei Bercea

5.00/5.00

"Am mai colaborat"

Am mai colaborat în trecut cu alte cabinete de avocatură, dar înțelegere, zâmbete și rapiditate în execuție ca la R&R Partners nu am mai întâlnit nicăieri. Sunt cei mai tari! Nu trebuie să îi stresezi cu telefoane, știu exact ce au de făcut, fac bine ceea ce fac și rezultatele sunt unele bune de fiecare dată! Lucrez cu ei pe mai multe spețe de un an și jumătate și nu pot spune decât că sunt extrem de mulțumit și că sper ca a noastră colaborare să se întindă pe cât mai mult timp cu putință!

17/08/2021
Share:

Miron Radic

5.00/5.00

" Echipa de"

(Tradus de Google) Echipa de avocați extrem de profesioniști care înțeleg imediat nevoia clientului. Rapid și proactiv în comunicare - înființarea propriei mele companii a fost o bucată de tort cu ei. Foarte recomandat! (Original) Highly professional team of lawyers that immediately understand the need of the client. Quick and proactive in communication - establishing my own company was a piece of cake with them. Highly recommended!

24/06/2021
Share:

Sheila Scott

5.00/5.00

" Am avut"

(Tradus de Google) Am avut o consultație cu Remus. A fost profesionist, foarte bine informat și de ajutor în a mă ghida prin pașii pe care trebuie să-i fac. (Original) I had a consultation with Remus. He was professional, very knowledgeable and helpful in guiding me through the steps I need to take.

16/06/2021
Share:

Mikołaj Śnioch

5.00/5.00

" Am avut"

(Tradus de Google) Am avut o consultare cu Remus. A fost foarte informativ, el m-a ajutat să înțeleg opțiunile disponibile în situația mea specifică, ceea ce m-a ajutat să formulez un plan. Sunt mulțumit și aș recomanda R&R! (Original) I've had a consultation with Remus. It was very informative, he helped me understand available options in my specific situation, which helped me formulate a plan. I am satisfied and would recommend R&R!

28/05/2021
Share:
Pagini

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Drum Valea Cricovului 92

Localitate
SECTORUL 6, BUCURESTI

Website
http://www.rrpb.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul