Logo Companie Basic

Pareri Volin Consulting Srl

Rating 5.00/5.00 din 10 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Volin Consulting Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

nicolae zanea

5.00/5.00

"Adevarati profesionisti in"

Adevarati profesionisti in : reorganizarea companiei, stabilirea legaturilor structurale dintre departamente si posturi, coaching de reconstructie si dezvoltare personala si Business coaching. CBC Romania este o companie consultanta in managementul afacerilor de exceptie !

21/10/2019
Share:

Popa Ovidiu

5.00/5.00

"Profesionisti!"

Profesionisti!

25/07/2019
Share:

Mihai Manole

5.00/5.00

" Probabil cea"

(Tradus de Google) Probabil cea mai bună companie de formare și consultanță se află în România. Și să nu mai vorbim de Petre Nicolae - un om extraordinar, antrenor, antrenor și mentor! (Original) Probably the best Training and Consultancy company one can find in Romania. And not to mentionPetre Nicolae - an extraordinary man, trainer, coach and mentor!

15/06/2019
Share:

Dragos Savulescu

5.00/5.00

" profesional (Original) Profi"

(Tradus de Google) profesional (Original) Profi

23/02/2019
Share:

Alina Neagu

5.00/5.00

"Cursurile create de"

Cursurile create de Petre Nicolae m-au ajutat sa ma redefinesc mai bine ca si manager/antreprenor, prin faptul ca mi-au oferit tehnici concrete si o metodologie completa ce poate fi aplicata oricand atat in business cat si in viata personala. Petre este un coach profesionist de la care ai cu siguranta ce invata. Stilul lui poate parea dur, insa sinceritatea lui dusa uneori la extrem te poate "trezi" dintr-un "somn" sau stare de confort. Este acel "click" de care fiecare dintre noi are nevoie la un moment dat. Recomand cu drag CBC Romania si bineinteles, pe Petre Nicolae. Alina Neagu-Managing Partner Wens Travel Bucuresti.

16/10/2018
Share:

Radu Macovei

5.00/5.00

"Cursurile CBC sunt"

Cursurile CBC sunt o mina de aur pentru orice antreprenor. Pur si simplu iti deschid noi orizonturi de gandire, de business, de comportament. Recomand tuturor celor care doresc sa evolueze, sa depaseasca situatii dificile sau sa atinga noi culmi in afacerile proprii sau in cele in care sunt implicati. Petre Nicolae este unul din putinii consultanti din Romania care a probat in mediul de afaceri local.

31/08/2018
Share:
Pagini

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Bdul. 1 Mai 31

Localitate
SECTORUL 6, BUCURESTI

Website
https://cbc.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul