Logo Companie Basic

Pareri Simag Total Instal Srl

Rating 4.33/5.00 din 6 pareri

  Parerile utilizatorilor despre Simag Total Instal Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Mario

5.00/5.00

"Servicii prompte"

Programare prompta, raport preț calitate f bun, au revenit rapid pentru remedieri.

02/08/2022
Share:

Alin Boboc

5.00/5.00

"Recomand Simag Instal!"

In urma cu cateva zile am achizitionat un aparat de aer conditionat de la Simag.ro, modelul Skyworth Delfin. Multumit atat de personalul de la vanzari (amabili, m-au ajutat sa aleg modelul de care aveam nevoie), cat si de baietii de la montaj! Totul a decurs excelent! Recomand Simag.ro!

08/04/2019
Share:

Eugen Manda

5.00/5.00

"Mi-au dat o solutie ideala si un montaj ok"

A venit o echipa la noi acasa fara sa dam bani in plus pentru PRE-MONTAJ si ne-au indicat unde sa punem AC-ul si a 2-a zi au venit cu echipamentul si totul a decurs cu bine si sunt foarte multumiti! recomand cu incredere serviciile celor de la www.simag.ro Noi am montat un Mitsubischi de 12.000 btu super!

05/04/2019
Share:

Ana Dumitru

5.00/5.00

"O echipa de profesionalisti"

Am sunat la Simag.ro si cei de acolo m-au indrumat sa aleg mai multe echipamente de clasa si m-am oprit la cel de la Skyworth delfin, dupa ce am vazut caracteristicile aparatului. A 2 zi pe data de 31-03-2019 au venit cei de la SIMAG.RO si mi-au montat aparatul, sunt foarte multumita de serviciile lor si copilul meu sta linistit in casa la vara. Multumesc si recomand www.SIMAG.RO

04/04/2019
Share:

Simag Instal

5.00/5.00

"Dir firmei Simag Total Instal srl"

Pacat ce pe acest site sunt lasati toti nebuni sa dea recenzi proaste firmelor, care poate nu au nici o problema, noi putem dovedi ca anulo 2018 avem 839 de montaje aer conditionat si nu avem nici o recenzie prosta si ne da ANGELICA. Problema la ei a fost in felul urmator : sotul este instalor sau mai bine spun bun la toate si el le stie cel mai bine, si el nu a fost acasa in momentul instalari si baietii i-au efectuat montajul exact unde a dorit domna, doar ca in perete ( ceea ce nu stie nimeni ce se afla in perete) baietii au dat de un cablu electric cu carota, era firul de la bec si nu am avut la ei scule necesare pentru izolarea si sudarea cablurilor sunt frigotehnisti nu electronisti si cand a ajuns sotul acasa a inceput calvarul cu telefoane la adresa nostra ca nu am facut nimic bine ca totul este prost, ca el stie mult mai bine sa faca acel montaj, nu a ascultat de sfaturile nostre, noi i-am dat si o parte din bani de montaj doar ca sa fie clientul multumit, iar dumnealui face recenzi proste peste tot, o persoana de 2 lei!

04/04/2019
Share:

calitate

1.00/5.00

"montaj neprofesionist"

am achizitionat un aparat de aer conditionat de la daikin(foarte bune aparate) si am solicitat montajul cu firma simag instal total si totul a fost un dezastru si sa intru in detalii: -au spus ca vin la o ora si au venit peste 4 ore -nu mi-au pus filtrele specialecu care era prevazut aparatul.....le-au subtilizat probabil.....foarte grav -au impuscat firele de curent si mi le-au lasat neizolate ...si mai grav -am solicitat montajul pe stanga si l-au facut pe dreapta mintind ca numai asa se poate face -au spus ca au aspirator de praf si l-au folosi pe al meu -gaurile nu sunt profesionist date -nu au izolat la unitatea exterioara bine traseul pana la capat -au pus la masuratori cablu mai mult -nu au carte tehnica in limba romana Acum ma indoiesc de traseul frigorific daca e bine sau nu ...voi vedea la vara cand o sa functioneze aparatul.sfatul meu este sa fugiti de aceasta firma pt ca nu lucreaza bine si nu au scule profesioniste...e un dezastru ce mi-au facut....daca luati aparate daikin cautati alta firma sa vi le monteze ,daca vreti sa nu o patiti ca mine.

08/03/2019
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Fantanica 3

Localitate
SECTORUL 2, BUCURESTI

Website
--

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul