Pareri Sweet Garden

3.60/5.00 - din 10 pareri

Parerile utilizatorilor despre Sweet Garden

1.00/5.00 Publicat acum o lună

"Sunt penibili"

Mi-au vandut puieti de castani comestibili la 100 lei puietul. Dupa 6 ani fac niste castane nici cat alunele de mari. Ca sa nu mai vorbim de butasii de vie despre care-i vand pe site ca rezistenti la boli. O mare smecherie aceasta firma..

5.00/5.00 Publicat acum 2 luni

"Serioși, promiți și produse de calitate"

Cumpăr de la Sweet Garden de mult timp. Am cumpărat pomi fructiferi, viță de vie și trandafiri. Toți pomii și viță de vie sunt pe rod, iar trandafirii sunt superbi. Voi rămâne client fidel. Mulțumesc SWEET Garden..

1.00/5.00 Publicat acum 4 luni

"Rata de succes < 20%"

Din comanda atasata, doar o singura planta de Canna a rasarit si cateva din gladiolele care au reprezentat "cadoul surpriza". Absolut toti trandafirii au murit, cu exceptia unuia (care e intre viata si moarte). Poate am gresit eu cu ceva, insa am urmat instructiunile care au venit odata cu coletul. In plus, am comandat si de la Bakker (care ofera 6 luni garantie!!!), am mai achizitionat plante din Leroy, Brico, chiar si din Lidl, de la bulbi, pana la plante/ copacei in ghiveci, cu rata de succes de peste 80%.
Cand am sunat la Sweet Garden, pentru ca la e-mail nu au raspuns, persoana care a preluat apelul telefonic mi-a zis ca am fost, citez: "norocoasa ca s-a prins o Canna din 3...ca personal, am achizitionat mult mai multe si doar 1, sau 2 au rasarit". Astfel am aflat ca ofera garantie doar pentru transport, respectiv 15 zile, dar nu se aplica la bulbi (0 zile garantie).

Va urez muuuulta bafta cu Sweet Garden!

P.S. Daca obtineti rata de succes mai mare de 30%, va recomand sa jucati la Loto :).

5.00/5.00 Publicat acum 7 luni

"deosebit"

Am cumparat 2 ani la rand de la ei si sunt f. multumit - procent mare de prindere , info. corecte.

1.00/5.00 Publicat acum un an

"Castani salbatici vanduti la 100 lei bucata, ca fiind comestibili"

Am cumparat in 2014 castani comestibili la un pret foarte mare, dar fac niste castane cat alunele mititele. Au crescut viguros, singurul lucru bun.

Am mai luat pacaleala cu ei si anul trecut cand mi-au vandut butasi de vie rezistenti la boli dupa cum era reclama pe site-ul lor , care pornisera frumos, i-am udat regulat, dar brusc le-au cazut frunzele la sfarsitul lui iunie..

5.00/5.00 Publicat acum un an

"Produse de calitate!"

Recomand cu incredere sweet garden! Am comandat 5 trandafiri si doi lastari de iasomie! Plantele in ghiveci, foarte frumos ambalate, trandafirii aveau bobocei,unii usor infloriti. Iasomiile , tufe de 50 cm , cu multe frunze. .Ce am comandat ,aia am primit. Eu sunt foarte mulțumită!.

3.00/5.00 Publicat acum un an

"Am primit alt soi de trandafir"

Am comandat in toamna un trandafir alb, Papa Ioan Paul al II, iar acum bobocii sunt ... portocalii. Le-am trimis acum un e-mail si astept raspunsul. Din pacate, nu ai nici o certitudine ca primesti ce ai comandat la comenzile on-line..

5.00/5.00 Publicat acum 2 ani

"Produse de calitate frumos ambalate"

Am comandat acum 4 trandafiri si 3 hosta . Foarte mulțumită de cum sunt împachetate ca sa reziste cat mai bine transportului,arată foarte bine. Sper sa se si prindă..

5.00/5.00 Publicat acum 2 ani

"Cei mai buni"

Eu cumpar in fiecare an cate ceva nou de la ei.
Cel mai important aspect in acest review este ajutorul primit in legatura cu informatii despre plantare (anotimp, adancime, practicile cele mai bune, etc.)
Tineti o tot asa..

5.00/5.00 Publicat acum 2 ani

"Plante de calitate"

Am comandat de 2 ori deci nu a fost o intamplare: plante de calitate, servicii in relatia cu clientul impecabile.
Bravo lor!.

Status Companie

X Compania nu detine cont.

Reprezinti aceasta companie?
Preia controlul

Sumar Rating-uri pentru integrari

rating widget

Cod Afisare pe Site-ul Dvs.


Sweet Garden Srl

Adresa
Str. Muntele Gaina 10/A
Localitate
ORADEA, Jud. BIHOR

Share pe Facebook

FB Share

Sign In

Or
Don’t have an account? Sign up

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.