Logo Companie Basic

Pareri Wizmag Distribution Srl

Rating 1.67/5.00 din 15 pareri

  Parerile utilizatorilor despre Wizmag Distribution Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

A A

1.00/5.00

"Nu comandati de pe acest website"

Experienta oribila. Au trimis alt produs decat cel comandat,care nici macar nu exita pe website-ul lor. Inchid telefonul in nas si nu au explicatii pt greseala facuta. Nu inlocuiesc produsul si nici nu returneaza banii. Cat despre timpul de livrare, care pe website este afisat ca fiind 3-5 zile lucratoare nu este adevarat. Dureaza circa 3 saptamani pt a primi comanda. Comandati de pe orice alt website si evitati-l pe acesta!

07/10/2023
Share:

Pp

1.00/5.00

"Firma neserioasă"

Am facut o comandă pe site-ul wizmag,deoarece am vazut că,,livrarea se face mai rapid . Doar ca.... surprise....nu este așa , nu respecta absolut ceea ce este specificat pe site-ul lor. Am fost nevoită sa anulez comanda,nu merită sa fie luat in considerare acest site!!!!

22/08/2023
Share:

Elena dlD

5.00/5.00

"Felicitari!"

Astazi am primit comanda si tin sa multumesc ptr calitatea produsului! Fara zgarieturi si fara defecte! Multumim! Comandă ajunsa in timpul mentionat!

22/08/2023
Share:

Client Nemultumit

1.00/5.00

"GROAZNICA EXPERIENTA"

A ajuns marfa la alta adresa decat cea unde am comandat, nicidecum la adresa noastra. Soferul (din flota proprie) ne-a cerut 100 de lei (dupa ce am platit 100 de lei transportul!!!) sa ne aduca la usa de la bloc (parter) mobila, cand am refuzat, a sunat pe patron, care ne-a injurat si i-a zis omului sa nu ne mai livreze produsul, amenintandu-ne si spunand ca ne da in judecata (logica?!), si spunand ca el nu livreaza mobila si nici banii inapoi nu ni da, si ca are avocati daca il dam in judecata si ca ne taraste 5 ani prin tribunale. EXECRABIL COMPORTAMENT. NU RECOMAND NIMANUI. Produs comandat prin site partener, atentie la distribuitor cand comandati, patronul are si alte siteuri unde vinde.

11/07/2023
Share:

Alex

1.00/5.00

"Domnul admistrator lăsa de dorit"

Un comportament care lăsa de dorit. Nu te poti adresa clientilor cu injurii la cea mai mica nemultumire. Foarte neprofesional. Nu recomand compania.

11/07/2023
Share:

Alexandru Tomescu

1.00/5.00

"de tot rahatul si produsul cat si domnul Teodor,cica administrator!"

O adunatura de nepriceputi

02/01/2023
Share:
Pagini

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Libertatii 200B

Localitate
ALEXANDRIA, TELEORMAN

Website
https://wizmag.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul