Logo Companie Basic

Pareri Ruswagen Import Automobile Srl

Rating 1.67/5.00 din 10 pareri

  Parerile utilizatorilor despre Ruswagen Import Automobile Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Ionut

1.00/5.00

"Foarte dezamăgit"

Aveti grija sunt niste tepari, am fost 700km dus intors sa iau o masina de la ei, cand am ajuns acolo masina se vedea clar ca a fost lovita in spate si revopsita si nu au vrut sa ma lase sa o probez pana nu o achit, patronul si o doamnacde acolo foarte aroganti, intr-un final am plecat fara masina,atentie mare cu ei au numai recenzii negative de la clienti.

22/08/2023
Share:

Alex

1.00/5.00

"M-am simțit foarte prost"

Va salut am un mesaj sa aveți grija cu acest parc am fost pentru a achiziționa o masina de obicei pleci de acasă sa cumperi o masina și când ajungi acolo vrei alta în fine , am ajuns acolo pornește prima masina era ok ii spun doamnei sa îmi mai pornească o masina sa ini fac o ideie îmi pornește între timp vine și patronul cred , eu încep sa pun întrebări despre masina cat am garanție dacă se mai negociază dacă o sa am probleme la rar la care îmi spune sa nu îmi fac probleme ca la ei mașinile sunt foarte bune . Și vreau sa menționez dacă este posibil ca o masina din 2010 cu motor de 2000 diesel sa ini iasă euro 6 :)) . Dau sa plec și mai vad o masina și am zis ca vreau sa o vad de fapt sa o pornesc, nu au vrut sa sa îmi mai pornească masina am plecat și am zis sa ii sun sa îmi de-a seria de șasiu la masina din 2010 care este euro 6 sa o verific pe carvertical la care am primit un răspuns uimitor a zis ca el îmi garantează km ca masina nu are nici o problema , în final nu a vrut sa îmi de-a seria de șasiu. Încă ceva ce nu am înțeles mașinile sunt puse una lângă alta eu am vrut sa iau una din mijlocul parcului și iam spus ca as vrea sa fac o proba la care a spus ca trebuie sa o achit mai intai ca îmi face o factura proforma , ii fac proba la masina dacă ini place o iau dacă nu îmi da bani înapoi . Aveți mare grija cu ei .

31/10/2022
Share:

Vali G

1.00/5.00

"Neprofesionalism"

Experienta negativa! Una scrie în anunț și alta este în realitate, inclusiv prețul! Personalul angajat parca nu ar vrea sa vândă nimic, asa se comporta! Nu recomand!!!

17/09/2022
Share:

Geo

1.00/5.00

"Hotieeee!"

Furt pe fata! Amenințări dacă comentezi ceva . Am avut o experiența foarte nasola . Feriți-vă de ei ,sunt samsari cu acte.

18/04/2022
Share:

Geo

1.00/5.00

"Hoție cu acte."

Am cumpărat un Duster fără catalizator , am sunat a doua zi și le-am explicat problema și mi-au propus sa merg la Rar Ploiești sa o înscriu (au relații și ma ajuta). Am refuzat ,au trecut la amenințări cu bătaia,i-am dat in judecată și am câștigat ,din păcate nu pot recupera momentan banii (2000€)au schimbat firma , din Rus Wagen import in rus Wagen card SRL Succes cumpărătorilor ! Patronul mare zmardoi!

18/04/2022
Share:

Alexandra

5.00/5.00

"Cel mai tare parc.."

Cred ca e cel mai tare parc! Lume super de treaba, masini super ok iar personalul rabdator. Am apelat la ei in urma recomandarii unor prieteni. Masina pe care am cumparat-o merita pana la ultimul banut! Foarte profesionisti ! Recomand cu incredere ! Spor la treaba in continuare !

29/11/2021
Share:
Pagini

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Mihai Bravu 155

Localitate
PLOIESTI, PRAHOVA

Website
--

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul