Logo Companie Basic

Pareri Crama Teo Srl

Rating 5.00/5.00 din 10 pareri

  Parerile utilizatorilor despre Crama Teo Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Mioara Petroiu

5.00/5.00

"M I N"

M I N U N A T.. Mi-a plăcut TOT

18/10/2021
Share:

Mihai Andrei Dinu

5.00/5.00

"Felicitări ! Nota"

Felicitări ! Nota 10 pentru Residenza Dutzu, hotel care ar trebui înscris cu o constelație de stele, nu numai de 4 stele cât are. Am stat 3 zile. Nu cred să fi întâlnit, deși am colindat toată Europa, inclusiv Turcia, o asemenea locație inedită, unde farmecul local, curățenia, bunul- gust și romantism ul nostalgic al Brăilei de altădată să se îmbine atât de armonios. D-na Nicoleta Crăciun și întreg personalul te întâmpină cald, discret, elegant și cu un zâmbet care îți rămâne în suflet. Așezarea camerelor,treptele, baia imensă, culoarea acesteia,,cada de baie în care există riscul să te îneci (atât de mare și adâncă este) patul cu baldachin, cuverturile brodate manual amintesc de Chira Chiralina Și Neranțula lui Panait Istrati. Grădina interioară înconjurată de trandafiri cățărători și-n mijloc copaci umbroși îți taie răsuflarea. Aici luam micul dejun. În a doua zi de ședere ceva ne-a întristat pe toți. Motănelul gazdelor, Garfield, frumos și măreț ca un prinț a fost lovit de o mașină. A murit. Pisicuța Samira, prietena lui îl caută prin grădină.... În fine...pe călătorul pe care seara îl prinde în Brăila, îl sfătuiesc să înnopteze la Residenza Dutzu hotel, Golești nr.55 Mihai Dinu

18/10/2021
Share:

virgil pop

5.00/5.00

"Am avut recent"

Am avut recent ocazia să fiu cazat 3 nopți la Residenza Dutzu împreună cu familia și pot spune simplu: așa da ! De la check-in până la plecare totul a fost fără cusur.Camerele sunt foarte spațioase, mobilate superb și utilate cu tot ce este necesar.Curățenia este impecabilă, nu îmi aduc aminte sa fiu cazat undeva, unde să nu găsești fir de praf, indiferent cât te-ai strădui să-l cauți iar așternuturile, pernele și prosoapele de baie să miroasă foarte bine, nu ca la internatul căminului sportiv. Clar, unul dintre motivele pentru care sunt atât de încântat de acest spațiu de cazare este liniștea desăvârșită. Dimineața chiar te trezești odihnit și cu energia de a începe o nouă zi. Tot aici se poate servi un mic dejun absolut delicios și îți poți savura cafeaua sau ceaiul de dimineață conversând cu proprietara residenzei, o doamnă foarte inteligentă, cu adevărat admirabilă, care a transformat o simplă afacere într-o experiență de neuitat pentru client. Vă mulțumim pentru amabilitate, ospitalitate și cu siguranță vom alege Residenza Dutzu când ne întoarcem în Brăila.RECOMAND !!!

18/10/2021
Share:

Cip Emil

5.00/5.00

"Locație excelentă!"

Locație excelentă!

18/10/2021
Share:

Mihaela Popescu

5.00/5.00

"Un loc superb,o"

Un loc superb,o atmosferă deosebită, oameni excepționali si o curatenie cum rar întâlnești. Personal deosebit..oameni cu suflet care au facut din casa lor,un loc minunat.Voi reveni cu drag de fiecare dată.

18/10/2021
Share:

wulturas

5.00/5.00

"O locație excelentă,"

O locație excelentă, o casă din perioada interbelică minunată, liniște, o grădină superbă și o gazdă primitoare.

18/10/2021
Share:
Pagini

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Mihail Eminescu 72

Localitate
BRAILA, BRAILA

Website
https://www.residenzadutzu.com/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul