Logo Companie Basic

Pareri Mar Fan Company Srl

Rating 1.00/5.00 din 5 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Mar Fan Company Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Ionascu Viorel

1.00/5.00

"Schimbati curierii! Urgent...Cargus"

Schimbati curierii! Urgent...Cargus

30/12/2021
Share:

Iulian Cornel Guta

1.00/5.00

"Bad experience with"

Bad experience with FAN Courier Craiova, Today, 29th of December 2021, I had to wait 2h, (14:00-16:00) within their site because of bad approach of one operator. She was three times to find my package, recording significant time between those failures. During this time I had to wait with no feedback about. Certainly, next time I think many times before I use their services.

29/12/2021
Share:

Georgiana Ionela Simion

1.00/5.00

"am un colet"

am un colet in depozit de 2 saptamani care nu imi este livrat. Am vorbit atat cu curierul care imi spune ca nu ii este dat coletul, desi vine zilnic la aceasta adresa cu alte comenzi, cat si am apelat la nr de tell si mi s-a spus ca coletul este in depozit insa sunt foarte aglomerati si nu il pot aduce (desi repet curierul vine zilnic la aceasta adresa cu alte comenzi). De asemenea de cateva zile sunt la nr de call center si dupa ce stau in asteptare 40 minunte mi se inchide apelul, fara a reusi sa discut cu cineva. Nu recomand.

28/12/2021
Share:

Ciprian Bobocica

1.00/5.00

"Am fost dezamăgit"

Am fost dezamăgit de experiența cu această companie. Deși livrarea coletului avea termen de 2 zile (pe site-ul vânzătorului), am primit coletul cu 2 zile întârziere, deci în patru zile lucrătoare. Operatorii de la Call center de la București au răspuns la telefon după 15 minute și nu mi-au oferit nici o soluție (nici măcar soluția ridicării coletului personal din depozit, chiar dacă plătisem transportul în avans aș fi fost dispus să accept o astfel de soluție, fiind condiționat de termenul de montare a echipamentului). La Craiova, la depozit, telefonul a sunat 30 de minute (de fapt, a sunat până s-a închis apelul) și nu a răspuns nimeni, iar după primul apel numărul nici nu a mai putut fi apelat. Așa că, pe viitor voi evita, atât cât este posibil serviciile FAN Courier.

28/12/2021
Share:

Nicu Mircea

1.00/5.00

"Au pierdut 1h"

Au pierdut 1h 30 min sa-mi gaseasca coletul pt. ca nu era pus unde trebuia. Este lipsa de personal si o debandada totala. Doamnele de la ghiseu nu sunt vinovate .

27/12/2021
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Dr. Constantin Severeanu 22

Localitate
CRAIOVA, DOLJ

Website
http://www.fancourier.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul