Logo Companie Basic

Pareri Yuka Margo Srl

Rating 5.00/5.00 din 10 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Yuka Margo Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Honey Bunny

5.00/5.00

"O experienta care"

O experienta care schimba standardele de calitate în ceea ce privește designul de mobila. O dovada ca și în Constanța se poate crea mobila de top. Totul e wow!

31/08/2021
Share:

Georgiana T.

5.00/5.00

"Doua colaborari cu"

Doua colaborari cu Yuka Mobili si ambele soldate cu rezultate extraordinare. Am fost incantata de profesionalism, rabdare, atentia la detalii, sprijinul pe tot parcursul schitarii proiectului, deschiderea spre client si capacitatea de a se adapta oricarui gust si oricarei preferinte. Calitate si seriozitate maxima, ca sa nu mai zic de estetica! Va felicit sincer! Ii recomand pe Carina si Claudiu, mergeti pe mana lor pentru orice idei aveti!

03/08/2021
Share:

nicoleta nichifor

5.00/5.00

"Doar ce am"

Doar ce am primit mobila de hol, sunt incantata, ca de obicei! la fel ca dormitorul, prezinta un design atat de fin, o culoare unica iar oglinda iti ofera senzatia de mult spatiu, in ciuda dimensiunii lui. Multumesc Dsoarei Carina si dlui Claudiu, visul meu a devenit realitate! Si mult mai repede decat ma asteptam! Felicitari, Yuka Mobili!

22/07/2021
Share:

Beatrice Toba

5.00/5.00

"Un showroom extraordinar"

Un showroom extraordinar și o prezentare a mobilei cum foarte puțini din România pot să facă. Se vede foarte bine diferența dintre media pieței si top class. Felicitări echipei Yuka prin munca depusă!

19/07/2021
Share:

Florin Bucur

5.00/5.00

"Nu vreau să"

Nu vreau să fac reclama nimanui, dar aceasta echipă de profesioniști merita toată aprecierea. Atenttia sporita pentru detalii si calitatea materialelor folosite fac că mobilierul realizat sa merite toți banii. Felicitari!

07/04/2021
Share:

Petrescu Florentina Elena

5.00/5.00

"Si de data"

Si de data aceasta colaborarea cu YUKA s-a încheiat asa cum mi-am dorit! Minunat! Recomand cu toată increderea! Mobila de calitate superioara,detalii f atent alese,personal f amabil si profesionist! Multumesc Carina,Cornel,Grigore si Sorin!????

25/03/2021
Share:
Pagini

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Pescarilor 42

Localitate
CONSTANTA, CONSTANTA

Website
https://www.yuka.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul