Logo Companie Basic

Pareri Aof Corner Srl-d

Rating 5.00/5.00 din 5 pareri

  Parerile utilizatorilor despre Aof Corner Srl-d

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Mihaela Buc

5.00/5.00

"I-am cunoscut pe"

I-am cunoscut pe Andra si Cosmin acum 4 ani. O echipa minunata de oameni profesionisti si dedicati, alaturi de care am beneficiat de cele mai bune si corecte sfaturi de nutritie , sport si mod de viata, date de ei intr-un mod elegant si non invaziv. Recomand cu increde si caldura echipa Mișcarea de Piatra! Daca nu ar exista, ar trebui inventati!

19/10/2021
Share:

Laura Tanasa

5.00/5.00

"Un loc unde"

Un loc unde poți spune cu adevărat că te simți ca acasă și unde îți întărești nu doar corpul, dar și sufletul. Oameni minunați și binevoitori.

19/10/2021
Share:

Mircea Roman

5.00/5.00

"Profesioniști in ceea"

Profesioniști in ceea ce fac,atmosfera prieteneasca

19/10/2021
Share:

Eveline Dascalopol

5.00/5.00

"Cosmin si Andra"

Cosmin si Andra o echipa, o familie care este acolo pentru tine, pentru fiecare in parte! O mișcare de piatra la propriu dar si la figurat! Obiectiv privind, veți avea parte de servicii de înaltă calitate, profesionalism, de sfaturi avizate, de program nutrițional personalizat si asistenta pe toata durata desfășurării programului! Maximum de stele il acord prin prisma laturii subiective pentru ca experiența proprie este cea care ma ajuta sa formulez o opinie obiectiva! Am avut ocazia sa întâlnesc acești oameni datorită unei persoane căreia ii multumesc pentru binele facut! Am pășit pragul lor cu un bagaj mare de scepticism, intr-un moment nu foarte roz al vieții mele! Le-am spus din start ca nu vreau sa slăbesc, deși aveam 75 de kg, pentru ca nu sunt inca pregătită sa “renunț” la obiceiurile care imi aduceau confort in acel moment dar care stiam ca nu asigurau nimic benefic pe termen lung! Subconstientul meu, in acel moment a inceput lucrarea in echipa cu ei! Au acceptat condiția mea, si de acolo a inceput adevarata lucrare! Flerul lor psihologic si talentul de a “citi” dincolo de zâmbetul afișat, dincolo de cuvinte, au înlăturat rand pe rand toate barierele psihice, toate fricile pe care mi le construisem temeinic in jurul sufletului si care ma împiedicau sa tratez sănătos lacasul sau, corpul! Oamenii ăștia nu doar iti antrenează corpul ci mai ales iti antrenează mintea, te învață cum sa iti recapeți controlul asupra vieții, asupra lucrurilor care contează! Te învață cum sa te accepți, sa te ierți si sa te iubești in timp ce lucrezi la cea mai buna varianta a ta! Si nu folosesc sfaturi pompoase, citate din cărți sau mai stiu eu ce clisee! Pur si simplu au o aura in jurul lor care te atrage ca un magnet, te deschide si apoi te învăluie si te încarcă! Eu ii iubesc si i-am pus in cămara inimii mele! Ma bucur ca vor dărui lumii un om crescut de ei!

19/10/2021
Share:

Andreia Stefaroi

5.00/5.00

"Un loc în"

Un loc în care descoperi profesionalism, corectitudine, implicare și, cel mai important, prietenie. Pe lângă programul personalizat, conceput cu multă grijă de cei doi antrenori, după o analiză minuțioasă, ai parte în mod constant de susținere morală pentru a face experiența în intregul ei o plăcere, iar rezultatul să fie pe măsura așteptărilor. Felicitări, Andra! Felicitări, Cosmin! Munca voastră de echipă are o valoare ce nu poate fi cuantificată, aducând o transformare pe termen lung, cu efecte pozitive în viata celui ce beneficiază de serviciile voastre. Un mare MULTUMESC!

19/10/2021
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Gheorghe Caranfil 40

Localitate
SAVINESTI, NEAMT

Website
http://www.miscareadepiatra.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul