Pareri Kemo Advertising

1.00/5.00 - din 1 pareri

Parerile utilizatorilor despre Kemo Advertising

1.00/5.00 Publicat acum o lună

"Neprofesionalisti"

20 de persoane management,quality,Customer succes?
150 Persoane development și integrare?
250 Persoane dedicate
SEO & PPC?

Kemo Advertising SRL? Cu 4 persoane angajate au sute de angajați? Pai cum vine asta Sorine? Minți din start?

Despre cine vorbim?
Despre cea mai neprofesionista experiența pe care am avut-o in mediul online? Despre laude pe care și le atribuie singuri? Despre mii de euro pe care ii cer pentru un site in WordPress ?
Sa va povestesc despre oribila mea experiența cu cei de la Kemo.ro pe care i-am urmărit la @Georgebuhnici și am fost încântat sa investesc intr-un vis pe care îl aveam și anume un magazin online cu gadget-uri și accesorii.
Atunci când am cumpărat pachetul de rebranding deoarece eu deja aveam unul dar ei mi-au spus ca nu e ok și ca ar trebui sa cumpăr unul de la ei pentru a începe de la zero,ca-mi fac discount 50%. Am zis ok (știu ei ce fac) de aici m-a deranjat puțin,Sorin,căci el este cel mai guraliv (site urile din Ro sunt de cacat,noi le facem in platforma noastră proprie,viteza incredibila etc) mi-a spus ca ma costa 1000 euro dar a uitat sa spună fără TVA. Mi-a generat factura proforma și am achitat văzând pe site ca dacă nu ești mulțumit îți dau banii inapoi fără discuții. In 2 zile îmi da rezultatul. Zic ok, ce urmează? Pai trebuie sa ne achiți 1500 euro tot fără TVA pentru comenzi de pana in 300 /lunar. In capul meu zic pai eu am in jur 50 zilnic acum dar na, fiind un nou site poate nu vor fi așa multe și vedem pe parcurs ce / cât mai costa.
Problema a venit atunci când mi-au arătat ce au făcut de banii ăștia:
1. Search-ul nici măcar nu era tradus
2.Feed-ul din actualul site nu se trimitea bine,fără imagini in descriere,total dezordonat,unele produse nici nu aveau descrieri deși in primul site avea.
3. Site făcut in WordPress deși in meeting i-am întrebat in ce platforma lucrează și mi-au spus ca una a lor din afara care e “bomba” , “romanii nu au văzut așa ceva” “module care doar Altex/olx și eMAG au. Etc

Bun,le-am zis ca nu sunt mulțumit de rezultat și ca ma simt păcălit deoarece nu m au anunțat ca este făcut in WordPress și rezultatul este prost. Vreau sa beneficiez de ceea ce scrie pe site,banii înapoi in 15 zile.
Sorin, a început sa spună ca nu sunt conștient ca el îmi dublează/triplează cifra de afaceri,ca pierd o ocazie unica etc. Le am spus ca mi asum asta și ca îmi vreau banii înapoi,tot el îmi spune ca mâine (azi) am transferul garantat ca el nu sta in banii mei ca are 50 de site uri in construcție și ca este cel mai tare din RO.
Azi,nu Răspunde la telefon, pe whatsapp etc.
Le-am dat celor 3 din grup un mesaj in care le-am spus sa-i comunice lui Sorin sa discute cu mine iar unul dintre ei mi-a răspuns cu HAI JET și mi-a dat Block.
Sunt niște derbedei care cred ca pot țepui pe cine vor,oricând,oriunde.
Ii voi acționa in judecată,nu pentru suma ci pentru batjocura de care dau dovada și de limbaj suburban de care au dat dovada CEA MAI CEA FIRMA DE ADVERSTISING!!!

Va atașez și câteva screenshot-uri sa știți de cine va feriți !.

Status Companie

X Compania nu detine cont.

Reprezinti aceasta companie?
Preia controlul

Sumar Rating-uri pentru integrari

rating widget

Cod Afisare pe Site-ul Dvs.


Kemo Advertising Srl

Adresa
Calea Dumbravii 58
Localitate
SIBIU, Jud. SIBIU

Share pe Facebook

FB Share

Sign In

Or
Don’t have an account? Sign up

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.