Pareri Trucksteer

4.60/5.00 - din 23 pareri

Parerile utilizatorilor despre Trucksteer

1.00/5.00 Publicat acum 4 săptămâni

"Dezamagitor"

Salutare, nu stiu daca se publica ce am sa scriu aici dar in cateva cuvinte expun problema. Din pacate pentru mine experienta mea cu acesti domni nu a fost una placuta (am citit numai pareri bune, pareri proaste nu am gasit, poate nu a mai fost tus pentru scris), am contractat un miniexcavator cu un numar de ore si o uzura de 10% a senilelor dar a ajuns la mine un miniexcavator cu ceva ore in plus si o uzura a senilelor de 50%. Pana aici relativ simplu doar ca de aici incepe distractia, dupa ce le-am comunicat ca nu mi-au livrat ce mi-au promis si ce am platit au devenit agresivi si au spus ca au intrebat si ei in Germania si ca nu le-a raspuns neamtul. Si pana aici relativ ok doar ca au inceput sa ma certe ca asta este utilajul si ca daca il vreau bine iar daca nu il vreau or sa vina sa il ridice si aia este doar ca eu raman cu ceva comisioane platite catre leasing la care trebuie sa astept raspuns daca le primesc innapoi sau nu.
Cred ca ar trebui sa imi fac si eu treaba cateva zile cu utilajul pana imi primesc banii innapoi, ce mai conteaza cateva ore si uzura la senile?
Va multumesc..

5.00/5.00 Publicat acum 9 luni

"Foarte bun autovehiculul!"

Mulțumit de consultanta ,mulțumit de colaborare, mulțumit de autobasculantă! Recomand cu incredere TRUCKSTEER..

5.00/5.00 Publicat acum 9 luni

"Nemți adevărați chiar în România!"

Rezolvare impecabilă din toate punctele de vedere. Am vrut inițial să dau mii de detalii, că sunt mai fițos de felul meu, dar am înțeles repede că la telefon discut cu o super echipă care îmi ghicește gândurile și nu m-am înșelat, iar de la prima achiziție sunt deja la a treia achiziție prin dumnealor. Au făcut toată treaba de la negociere, achiziție și plată până la sosirea mașinii acasă de parcă ar fi fost mașina lor personală. Stimă maximă..

5.00/5.00 Publicat acum 9 luni

"Recomand cu încredere"

O firma pe care te poți baza ori când.

5.00/5.00 Publicat acum 11 luni

"RECOMAND"

Recomand"
Recomand cu incredere .sunt foarte multumit de serviciile trucksteer.

5.00/5.00 Publicat acum 11 luni

"Recomand"

Recomand cu incredere .sunt foarte multumit de serviciile trucksteer .niste băieți deosebiți de incredere.va multumesc de ajutor..

5.00/5.00 Publicat acum un an

"Colaborare ireprosabilă"

O colaborare exceptionala,niste baieți deosebiti si ințelegători.Au facut tot posibilul..pe timp de criză să realizam cu succes o achiziție bună.Va multumesc pentru ajutor! Recomand cu incredere..

5.00/5.00 Publicat acum un an

"Recomand"

Multumesc!
Am achiziționat o semiremorca cu ajutorul lor si sunt foarte multumit! Sunt foarte dedicați în ceea ce fac si îți dau garanția unui produs de calitate! Recomand cu încredere!.

5.00/5.00 Publicat acum un an

"Multumim"

Am achizitionat un produs nou prin leasing, astazi am intrat in posesia bunului si suntem foarte multumiti de tranzactie. Multumim colectivului TRUCKSTEER ! Toate bune !.

5.00/5.00 Publicat acum un an

"Excelent produsul"

Am cumpărat o semiremorca și am fost foarte foarte mulțumit de servicii. Apela ți cu încredere, oamenii sunt profesioniștii!.

Status Companie

X Compania nu detine cont.

Reprezinti aceasta companie?
Preia controlul

Sumar Rating-uri pentru integrari

rating widget

Cod Afisare pe Site-ul Dvs.


Trucksteer Srl

Adresa
Str. Dunavat 22
Localitate
SECTORUL 5, Jud. BUCURESTI

Share pe Facebook

FB Share

Sign In

Or
Don’t have an account? Sign up

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.