Logo Companie Basic

Pareri Optisan Srl

Rating 5.00/5.00 din 5 pareri

  Parerile utilizatorilor despre Optisan Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Ioana Cosma Blidar

5.00/5.00

"Știti când vorbim"

Știti când vorbim așa mai în dorul lelii de un oraș mic? Zalău e un oraș mic comparativ cu Arad, Timișoara, București Ei, încă o dată e confirmat că în tot ce e mic găsești valoare si cand spun VALOARE spun ECHIPA OPTISAN ! Am ajuns la această clinică OPTISAN ZALĂU, no apoi să știți am întâlnit profesionalism, amabilitate la standarde înalte, prea înalte. Când vin pacienți din toată țara și nu numai, știți despre ce vorbesc. Va multumim ca existati !

20/10/2021
Share:

Emilia Palacean

5.00/5.00

"Sant purtătoare de"

Sant purtătoare de ochelari de la 20 de ani și niciodată nu am avut ochelari atât de liniștitori pana și cei de aproape sant odihnitori pentru ochi. Ne-am întâlnit cu D-ul Doctor din recomandarea unei persoane care a fost la dansu și noi nu-l mai lăsăm, venim din Cluj oricând avem nevoie. Mulțumim ca existați!

20/10/2021
Share:

Robert Gabriel

5.00/5.00

"Numai cuvinte de"

Numai cuvinte de lauda pentru echipa de la Optisan. Singura clinica oftalmologica care te ajuta cu adevarat in recuperarea acuitatii vizuale la ochiul ambliop. Sa ne vedem cu bine! Ghinea Robert Gabriel

20/10/2021
Share:

Cristian Bordea

5.00/5.00

"Multumesc echipei Optisan!"

Multumesc echipei Optisan! Este dificil de explicat in cuvinte! Pleci cu copilul de acasa cu o vedere de 10% si putine sperante ca se mai poate face ceva. Ajungi la Clinica Optisan si afli ca ambliopia se trateaza. In aproximativ 8 luni Alessia a ajuns de la vedere 10% la ochiul drept la 80%.

20/10/2021
Share:

Claudiu Salasan

5.00/5.00

"O echipă foarte"

O echipă foarte specialistă în redarea vederii.Am ajuns la clinica cu o vedere de 40% la ochiul stâng și dupa nici 6 luni de terapie pot spune ca vederea este de 80-90%.Deci vederea se poate recupera si la vârsta înaintată.Multumesc întregi echipe Optisan. Mult succes in continuare!!!

20/10/2021
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Pietris

Localitate
ZALAU, SALAJ

Website
http://www.optisan.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul