Logo Companie Basic

Pareri Ruf Steel Global Srl

Rating 1.00/5.00 din 22 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Ruf Steel Global Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Alex

1.00/5.00

"INSELACIUNE FALS EXCROCARIE"

PENTRU CEI INSELATI ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Mai multe plangeri si dosare Sunt deschise pe numele firmei. Mergeti la politia sector 3 Bucuresti Str.Valerie Braniste , nr. 9.

02/11/2022
Share:

George

1.00/5.00

"‼️‼️ TEPARI , HOTI, INSELACIUNE "

Teapa de 6000 euro si intreg etaj distrus de la ploaie. demersuri legale au fost luate. Cine doreste Sa mi se alature va rog contactati la adresa de email … [email protected]

14/12/2021
Share:

Ana

1.00/5.00

"ceva mai rau n am vazut "

Asadar, imi pare rau ca nu pot da - stele... Domnii au venit, au incasat 8000 de euro pe o lucrare bataie de joc, care la prima ploaie si a aratat executia de proasta calitate. Cand i am sunat sa vina sa refaca, efectiv nu au mai raspuns. Cand i am sunat de pe alte telefoane ne au luat in bataie de joc. Eu ma voi adresa ANPC si ANAF pentru ca nici factura nu am primit, asadar daca mai doreste cineva sa faca acest demers cu mine, ma poate contacta aici.

07/12/2021
Share:

Emilia A.

1.00/5.00

"ȚEPARI PROFESIONIȘTI"

Având niște urgențe la acoperiș, în ziua de 6 octombrie am găsit un fluturaș în cutia poștală cu un nr.de telefon de la o firmă, al cărui nume nu aparea, dar care avea in profil activități corespunzătoare nevoilor de la acea dată. Am sunat, a răspuns dl.Gabi si am stabilit să se deplaseze la fața locului pentru a evalua lucrarea.A venit și cu un contract, a solicitat un avans urmând să înceapă lucrarea a doua zi. Dar după ce am verificat firma respectivă și review urile aferente, am renunțat la contract și am fost anunțată de dl.Ionuț că îmi vor restitui avansul. Ceea ce nu s-a intâmplat până în prezent și nici la telefonul respectiv nu mai fost răspund. In concluzie, evitați firma SC RUF STEEL GLOBAL SRL, o firmă cu șefi de rea credință, care păcălesc oamenii cu bună știință.

30/10/2021
Share:

Anonim

1.00/5.00

"Excroci"

Cine scrie multumit sant din satra lor niste nenorociti, 23 de mi de euro pt o bucatarie si o baie de refacut, Satra  care fura bani si nu ati termina lucrarea. Ba ganditiva ca dumnezeu o sa va rasplateasca cu acelasi ban pana cand credeti ca o sa puteti smecheri oameni, nenorocitilor. Voi santeti sambetisti? Santeti niste nenorociti daca erati pe timpul lui Ceausescu va dadea foc. Panaramelor uitativa mereu la cer cand iesiti pe usa ca o sa fiti trazniti pentru cate persoane vati batut joc.

05/09/2021
Share:

Viorel

1.00/5.00

"Magar sef echpă GABI"

Au luat toti bani la inceput apoi nu mai venea decit dupa dunam de nenumarate ori.Atentie la lucrare nu fac totul profesionist fac de mintuiala .Sa iasa banul.Garantia lucrari si a materialelor nici nu se gindesc.

04/08/2021
Share:
Pagini

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Calea Victoriei 116

Localitate
TURDA, CLUJ

Website
--

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul