Logo Companie Basic

Pareri Covebo Recrutare Srl

Rating 3.67/5.00 din 3 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Covebo Recrutare Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Ioana M

1.00/5.00

"Cel putin dubios"

!Atentie la agentia de recrutare COVEBO! Pe langa faptul ca intermediaza plecari la munca/joburi in strainatate fara contracte si fara acte, intreaga experienta cu acestia si cu Rapid Transport (firma de transport asociata) a fost extrem de dubioasa. Cand am intrebat despre traseu, soferul a devenit indignat, iar cand a aflat ca astazi, cand trebuia sa pornesc la drum, ma insoteste mama pana la microbuz, nu mi-a raspuns o ora la telefon, invocand intr-un final motivul ca m-a cautat in alte locatii (spre sfarsit, cand a ajuns) si nu m-a gasit, desi eram la locatia stabilita de COVEBO DE O ORA SI JUMATATE. Nu a cooperat deloc in niciuna dintre conversatii si m-a sunat si nervos ca nu ma gaseste, in conditiile in care de la un moment dat, o ora intreaga l-am sunat si ori nu a raspuns, ori a inchis. Era o voce de interlop. Domnisoara recrutoare, foarte senina, nu a raspuns in niciun fel cand am intrebat o daca este ok ce am patit si toata ambiguitatea situatiei, recomandandu-mi sa apelez la alta firma de transport. Absolut toate persoanele care au vazut schimburile de mesaje si au fost langa mine in tot timpul acesta, inclusiv eu, credem ca a fost o mare teapa de fapt si e foarte posibil ca in spate sa se ascunda O MARE RETEA. Am vazut cazuri ok in care oameni au ajuns intr-un final sa exercite munca pentru care au plecat prin aceasta agentie, dar suntem 100% siguri ca sunt mana in mana si cu alte activitati.

09/09/2022
Share:

Vasea

5.00/5.00

"Foarte buni - recomand"

Am lucrat cu ei in Olanda la un proiect de aproape 1 an. Eu si colegii ne declaram foarte multumiti de colaborarea cu Covebo.

27/12/2019
Share:

Ghiorghita

5.00/5.00

"Profesionisti si atenti"

Foarte profesionisti din prima clipa. Iti ofera informatii detaliate despre joburi. Foarte activi si le pasa de parerea angajatilor si/sau situatia acestora dupa plasarea in piata muncii externe.

27/12/2019
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Stefan Greceanu 5

Localitate
PLOIESTI, PRAHOVA

Website
--

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul