Pareri Sel Sofi Construct

1.00/5.00 - din 3 pareri

Parerile utilizatorilor despre Sel Sofi Construct

1.00/5.00 Publicat acum 2 luni

"Tupeu"

Bănuiesc că sunt mulți cei înșelați. N-ar fi rău dacă am lua legătura unii cu alții. Eu pot fi găsit și pe FB..

1.00/5.00 Publicat acum 4 luni

"MINCINOSI ORDINARI"

Am contactat aceasta firma pt renovarea unui apartament de 2 camere. Au cerut o suma destul de mare si au promis ca va iesi lux. S-au facut ca imi dau un contract (am aflat apoi ca nu era inregistrat la anaf, si implicit nul) conform caruita eu am platit mereu la inceput de saptamana sumele de bani. PUR SI SIMPLU SI-AU BATUT JOC DE APARTAMENTUL MEU!!!!!!!!!! Nu au facut un lucru bine. Numai carpaci. Sa nu mai zic ca nici macar nu aveau angajati, se schimbau muncitorii de la o zi la alta. Angajati la negru, si fara contracte, dupa 3 zile plecau.
Parchetul se desface in toata casa, faianta au zgariat-o si au patat-o cu doamne stie ce, mi-a curs apa din calorifere, usile scartaie. Nu au gletuit nici jumatate de apartament si au promis ca il gletuie tot. Peretii dupa ce i-au zugravit i-au murdarit la loc.
Mai bine ma lipseam.

1.00/5.00 Publicat acum 4 luni

"TEPARI"

Am incheiat contract cu aceasta firma, pentru renovarea unui apartament. Au cerut o suma destul de mare. Dupa 4 saptamani au reusit doar sa decoperteze, au executat 30% din lucrare si au primit bani pentru 70%. Nu sunt seriosi, nu au personal calificat.Nu au angajati ci doar zilieri necalificati. Te pacalesc la inceputul lucrarii, decoperteaza si te lasa in aer, apoi cer mai multi bani pentru finalizare. EVITATI ACEASTA FIRMA! Daca totusi îi preferati NU acceptati contractul in forma prezentata de ei. Nu platiti nici un avans pana nu verificati clauzele contractuale cu un avocat. NU achitati anticipat. Cereti deviz de lucrari inainte de a lucra cu ei. Daca tergiverseaza nu platiti nimic. Angajati un diriginte de santier pentru verificarea lucrarilor executate...eu i-am pus sa dea jos faianta de doua ori , pentru ca era prost aplicata. ASADAR, riscati daca apelati la ei. Eu am de recuperat 18000lei....

Status Companie

X Compania nu detine cont.

Reprezinti aceasta companie?
Preia controlul

Sumar Rating-uri pentru integrari

rating widget

Cod Afisare pe Site-ul Dvs.


Sel Sofi Construct Srl

Adresa
Sos. Vitan Barzesti 7D-7E
Localitate
SECTORUL 4, Jud. BUCURESTI

Share pe Facebook

FB Share

Sign In

Or
Don’t have an account? Sign up

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.