Pareri Magic Christmas

1.00/5.00 - din 4 pareri

Parerile utilizatorilor despre Magic Christmas

1.00/5.00 Publicat acum 2 săptămâni

"Nu am primit produsul nici dupa 6 zile."

O firms fara credibilitate. Am facut comanda de pe 21.05 si nici azi nu a ajuns 27.05.
Dau vina pe curierat si cand ii rogi sa-ti spuna numarul si data documentului cu care au trimis prin curier, drept rapuns injuriii. Sa nu mai cumparati de la aceasta firma deschisa in 2018 de catre asa zisii Ionut si Stele.
Nota 1..

1.00/5.00 Publicat acum 4 săptămâni

"NU RECOMAND"

Am cumparat o motocoasa Procraft 5600. Am primit-o uzata, desigilata, semn ca aceasta mai fusese plimbata sau expusa prin magazine la raft, iar accesoriile din pachet nu sunt cele originale, ci inlocuitori feicuri ( hamul de prindere nu era original, si era un altul luat de la te miri ce alta motocoasa).Pe site arata ca primesc un disc cu 8 dinti, iar in pachet exista 2 discuri cu 40 dinti. Unul de 40 dinti, este suplinitorul a discului de 8 dinti ce lipseste. Cand am incercat sa contactez firma telefenic, a raspuns o fata, care a spus ca nu are acces la adresa de e-mail afisata pe situl Heber. Apoi am sunat si nu a mai raspuns. Returul ti-l pune in carca, pe cheltuiala ta, chiar daca ei iti trimit produse neconforme . Cumperi ce vezi ca expune pe site, iar in colet, surpriza... Plus ca plasticul langa zona de prindere este crapat. Urat , aceasta firma , se debaraseaza de produsele ce le expune, si le vinde ca noi, debarasandu-se de ele, si pacaleste clientii. Oamenii crezand ca cumpara produsul nou, si primesc desigilate si uzate, si accesoriile originale din pachet sunt inlocuite cu alti substituitori feicuri loate de la alte produse no-neim..

1.00/5.00 Publicat acum 6 luni

"Comanda plătită integral dar livrata partial"

Deși am comandat și am achitat 5 produse, am print doar 3 produse, valoarea nu este mare a art nelucrate dar dezamăgirea este mare,deoarece acele 2 art erau prioritate..

1.00/5.00 Publicat acum un an

"Produse proaste"

Am luat Motor electric monofazat 4 KW 3000RPM MPN defect.

Status Companie

X Compania nu detine cont.

Reprezinti aceasta companie?
Preia controlul

Sumar Rating-uri pentru integrari

rating widget

Cod Afisare pe Site-ul Dvs.


Magic Christmas Srl

Adresa
Str. Barbu Stirbei 176
Localitate
IANCU JIANU, Jud. OLT

Share pe Facebook

FB Share

Sign In

Or
Don’t have an account? Sign up

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.