Pareri Creative Ro (www.creative-bg.net/ro/)

1.00/5.00 - din 72 pareri

Parerile utilizatorilor despre Creative Ro (www.creative-bg.net/ro/)

1.00/5.00 Publicat acum 3 săptămâni

"Mizerii"

Niște mizerii, nu recomand deloc! Am comandat de la ei, au ajuns niște cârpe.. Am făcut retur și banii nici în ziua de azi nu i am văzut..

1.00/5.00 Publicat acum o lună

"NU CUPARATI DE A EI !!"

Am comandat o rochie, a ajuns destul de repede insa am desfacut coletul, am probat-o si am observat imediat ca are un defect, mai exact tivul desfacut . In 15 min de la prmirea coletului am facut solicitare de retur . Dupa 2 zile am sunat si mi s-a spus ca trebuie sa trimit pe mail dovada defectului, ca pe mail tin legatura cu ce din Bulgaria! ....am trimis, desi fusese incarcata poza in reclamatia de retur....dupa inca 2 zile primesc mail ca nu mai au culoarea, sa aleg alta....aleg o noua culoare....dupa inca 2 zile primesc inca un mail in care mi se dau alte variante de culori !!! Intru pe site, fac comanda fix pentru cele 2 variante de culoare pentru acelasi model de rochie pe care il doresc, marimea mea...si se pare ca pot comanda!!!! Adica pe bani au !!! La schimb doar ce vor ei sa mi dea !!!!!
NU II RECOMAND DELOC!!!!CHIAR SUNT DE EVITAT !!!.

1.00/5.00 Publicat acum o lună

"Produse de foarte proastă calitate."

Ținutele de pe site nu coincid deloc cu produsele pe care le trimit. Nu vă recomand, vă luați țeapă!!!.

1.00/5.00 Publicat acum o lună

"Nu RECOMAND"

NU RECOMAND.

1.00/5.00 Publicat acum 2 luni

"Nu cumpărați de la ei"

Haine foarte proaste, nu seamănă cu ce au pe site. Am returnat și nu vor să dea banii înapoi.Nu cumparati, nu merita. Sunt neserioși. E o mare țeapă firma asta..

1.00/5.00 Publicat acum 2 luni

"Teapa mare cu CREATIVE"

NU COMANDATI DE PE ACEST SITE. MATERIALE DE PROASTA CALITATE. DIFERA TITAL FATA DE PREZENTARILE DE PE SITE. SUNT GREU DE GASIT LA TELEFON. NU COOPEREAZA DELIC CU CLIENTII...

COMAND ONLINE FRECVENT, DAR TEAPA MAI MARE CA SI CU CREATIVE NU MI-AM LUAT......

1.00/5.00 Publicat acum 2 luni

"Te înșală în nas"

Am cumpărat 3 rochii. Slabute, insa uneia ii lipsea un cordon. Am pozat si trimis pe loc dovada. Ce mi au spus? Ca ei nu au cum sa greșească, ca au trimis o si ca eu mint. Am pozat pungile goale si totuși erau obraznici.
Am simțit ca mai bine imi cumpăr un cordon decât sa le returnez produsul, fiindcă presimteam ca nu mi voi primi banii. Acum am citit ce au scris alții care intr adevar nu si i au primit.

Sugestie: nu merita sa achiziționezi produsele lor de 2 lei..

1.00/5.00 Publicat acum 3 luni

"Carpe!!"

Niste nenorociti!!! Am primit 3 carpe pe care le am returnat si nici banii nu mi au fost returnati!! S au bucurat la 73 de Lei. Japite!! Produse de Rahat!!.

1.00/5.00 Publicat acum 3 luni

"Sub orice critica"

FIRMA CREATIV DINBULGARIA TEPARA SI HOATA. PRODUSE MIZERABILE !!!!!!!!!! NU PRIMESTI BANII CAND FACI RETUR .TE OBLIGA SA FACI SCHIMBURI LA NESFARSIT ,DAR BANII NU II MAI VEZI IN VECI. AVETI GRIJE !!!!! NU FACETI COMENZI LA CREATIV !!!!!!!!! TEPERI. VAND CARPE ORDINARE. DE 4 LUNI MA LUPT CU EI SA IMI DEA BANII PE RETUR. REFUZA DIN MOTIVE PUERILE ....HOTI ORDINARI. AM FACUT RECLAMATIE LA PROTECTIA CONSUMATORULUI DE LA UNIUNEA EUROPEANA. SITURILE BULGARE FALSE !!!!!!!.

1.00/5.00 Publicat acum 3 luni

"NU RECOMAND"

Produse de proasta calitate , nu seamănă cu ce este in poze . Nu cumpărați. Nu ii dau nici măcar o stea . Nu se merita.

Status Companie

X Compania nu detine cont.

Reprezinti aceasta companie?
Preia controlul

Sumar Rating-uri pentru integrari

rating widget

Cod Afisare pe Site-ul Dvs.


Creative Ro (www.creative-bg.net/ro/)

Adresa
Bulgaria, Europa
Localitate
BG, Jud. Bulgaria

Website
https://creative-bg.net/ro/


Share pe Facebook

FB Share

Sign In

Or
Don’t have an account? Sign up

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.