Logo Companie Basic

Pareri Creative Ro (www.creative-bg.net/ro/)

Rating 1.00/5.00 din 84 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Creative Ro (www.creative-bg.net/ro/)

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea
Pagina 4 din 14

Adela

1.00/5.00

"Teapa mare cu CREATIVE"

NU COMANDATI DE PE ACEST SITE. MATERIALE DE PROASTA CALITATE. DIFERA TITAL FATA DE PREZENTARILE DE PE SITE. SUNT GREU DE GASIT LA TELEFON. NU COOPEREAZA DELIC CU CLIENTII... COMAND ONLINE FRECVENT, DAR TEAPA MAI MARE CA SI CU CREATIVE NU MI-AM LUAT.....

06/07/2021
Share:

Diana

1.00/5.00

"Te înșală în nas"

Am cumpărat 3 rochii. Slabute, insa uneia ii lipsea un cordon. Am pozat si trimis pe loc dovada. Ce mi au spus? Ca ei nu au cum sa greșească, ca au trimis o si ca eu mint. Am pozat pungile goale si totuși erau obraznici. Am simțit ca mai bine imi cumpăr un cordon decât sa le returnez produsul, fiindcă presimteam ca nu mi voi primi banii. Acum am citit ce au scris alții care intr adevar nu si i au primit. Sugestie: nu merita sa achiziționezi produsele lor de 2 lei.

05/07/2021
Share:

Alina

1.00/5.00

"Carpe!!"

Niste nenorociti!!! Am primit 3 carpe pe care le am returnat si nici banii nu mi au fost returnati!! S au bucurat la 73 de Lei. Japite!! Produse de Rahat!!

01/06/2021
Share:

Florea Alexandrina

1.00/5.00

"Sub orice critica"

FIRMA CREATIV DINBULGARIA TEPARA SI HOATA. PRODUSE MIZERABILE !!!!!!!!!! NU PRIMESTI BANII CAND FACI RETUR .TE OBLIGA SA FACI SCHIMBURI LA NESFARSIT ,DAR BANII NU II MAI VEZI IN VECI. AVETI GRIJE !!!!! NU FACETI COMENZI LA CREATIV !!!!!!!!! TEPERI. VAND CARPE ORDINARE. DE 4 LUNI MA LUPT CU EI SA IMI DEA BANII PE RETUR. REFUZA DIN MOTIVE PUERILE ....HOTI ORDINARI. AM FACUT RECLAMATIE LA PROTECTIA CONSUMATORULUI DE LA UNIUNEA EUROPEANA. SITURILE BULGARE FALSE !!!!!!!

31/05/2021
Share:

Mihaela

1.00/5.00

"NU RECOMAND"

Produse de proasta calitate , nu seamănă cu ce este in poze . Nu cumpărați. Nu ii dau nici măcar o stea . Nu se merita

25/05/2021
Share:

Oana

1.00/5.00

"Nu recomand!"

Am primit si eu astazi coletul. Am impresia ca am comandat altceva!.Nici un produs nu seamana cu ceea ce am vazut pe site. De la material, culoare, marime...groaznic! Nici sa ma plateasca cineva nu as purta asa ceva! Evitati acest site!

08/04/2021
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Bulgaria, Europa, BG, Bulgaria

Localitate
BG, Bulgaria

Website
https://creative-bg.net/ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul