Pareri Suport Concept Sib

   2.00/5.00 - din 5 pareri

☲ Parerile utilizatorilor despre Suport Concept Sib


Grumezescu
    1.00/5.00
Publicat acum 1 luni

"Teapa mare firma fantoma"

Firma fantoma Cere bani pentru un loc de munca in Elvetia și după ce ii plătești nu mai raspund la telefon
SUPORT CONCEPT SIB este o escrocherie mare
Am verificat firma asta și nici nu exista Poliția de face ? Itm- ul ce face ? Ne-au mințit ca ne da de munca Pt ce am plătit banii ? Avem acte cu ei dovezi care o sa le ducem la poliție


FBShare TWTweet

Laura
    4.00/5.00
Publicat acum 1 luni

"Bla bla bla"

Dacă vrei să te pierzi într-o lume fantastică și îndepărtată și să devii nostalgic, acesta este locul perfect pentru tine. Toate poveștile incluse aici au un farmec al lumii vechi și promit să vă transporte într-o lume fantastică, feroce și mistică. Bine ați venit la una dintre cele mai bune colecții de basme și povești pentru copii de pe internet. Delectați-vă cu peste 220 de povești și basme ale celor mai cunoscuți scriitori români si străini.


FBShare TWTweet

Claus
    5.00/5.00
Publicat acum 1 luni

"Ziua nebunilor"

Se spune ca definitia nebunii este “sa faci acelasi lucru din nou si din nou si sa te astepti la un rezultat diferit”. Inteleg la ce se refera, dar este gresit.

Am intrat in cladire ca sa castig un pariu. Voiam sa castig banii si oricum nici nu prea credeam in legendele vechiului hotel, asa ca 50 de lei erau indeajunsi ca sa o fac. Era simplu. Tot ce trebuia sa fac era sa ajung la etaju 45 si sa fac un semnal cu lantera prin unul dintre geamuri.

Hotelul era vechi si in paragina, pana si liftul. Ceea ce insemna ca trebuie sa urc scarile. Asa ca pe scari m-am dus. In timp ce urcam, la fiecare etaj era cate un panou cu numarul respectiv. 15, 16, 18, 19. Cum am ajuns mai sus, incepusem sa ma simt putin obosit, dar totusi pana acum nu am vazut nicio fantoma, niciun canibal, niciun demon. Floare la ureche.

Nici nu pot sa-ti spun cat de fericit am fost cand am ajuns aproape de etajul final. De fericit ce eram le numaram cu voce tare. 40, 41, 42, 43, 44, 44. M-am oprit si m-am uitat inapoi. Probabil ca am numarat gresit asa ca am numarat in continuare. 44. Inca un etaj. 44. Si apoi zece etaje in jos. 44. Douazeci de etaje in jos. 44.


FBShare TWTweet

Gheorghe
    1.00/5.00
Publicat acum 1 luni

"Excroci nenorociți"

Buna ziua
Ma numesc Gheorghe Constantin și am venit de la Buzău după ce am vorbit cu firma asta “SUPORT CONCEPT SIB “ pentru munca in Elvetia Am venit am plătit comisionul de 750 RON cerut pentru taxe și drum Mi-au zis ca primesc biletul de drum prin posta in 2 zile și uite ca am 3 săptămâni in care astept Nici bilet , nici nu m-au sunat și nici nu raspund la telefon
Stau și ma întreb poliția nu face nimic ? Sunt plângeri făcute la numele lor inclusiv a mea Chiar nimic ? Am sunat la Itm și mi-au spus ca firma asta nu exista înregistrată la ei și sa depun plângere pentru înșelăciune Pușcăria va mananca nenorociților
Fugiți de firma asta ca pățiți ca și mine


FBShare TWTweet

Bianca
    1.00/5.00
Publicat acum 1 luni

"Teapa"

Am luat teapa de firma asta spunând ca plec la munca in Elvetia


FBShare TWTweet


Sumar Rating-uri pt integrari

rating 2.00 widget

Cod Afisare pe Site-ul Dvs.


SUPORT CONCEPT SIB

Adresa
aleea Petuniei nr 14
Localitate
SIBIU, Jud. SIBIU

Share pe Facebook

FB Share