Pareri B3 Technology

5.00/5.00 - din 5 pareri

Parerile utilizatorilor despre B3 Technology

5.00/5.00 Publicat acum 3 luni

"Colaborare de nota 10"

Am lucrat cu cei de la B3 Technology la un magazin virtual si pot spune ca sunt una din cele mai profesioniste agentii web cu care am lucrat. Multumesc domnilor pentru o experienta excelenta..

5.00/5.00 Publicat acum 6 luni

"Am primit un site exact cum mi-am dorit."

Sunt foarte placut surprinsa de colaborarea cu aceasta firma. Am gasit site-ul lor https://b3digital.ro pur intamplator si i-am contactat pentru o oferta. Am primit un telefon de la un domn care mi-a explicat exact cum sta treaba din punct de vedere tehnic si urmatoarea zi am semnat contractul. In 2 saptamani am avut site-ul construit si gazduit de B3 Hosting (firma lor de hosting).

Nu au cele mai mici preturi de pe piata, dar prefer sa primesc ceva de calitate decat sa dau 100 de euro pe un site facut la misto sau pe o gazduire de 1 euro care dureaza 20 de secunde sa se incarce.
Recomand cu incredere!.

5.00/5.00 Publicat acum 7 luni

"Colaborator de la inceput cu aceasta firma"

Am colaborat din prima zi de cand s-a infiintat aceasta firma. Il cunosc personal pe fondator si pot sa spun ca este un om de nota 10, cum rar gasesti in Romania. Am avut privilegiul sa lucrez cu el la numeroase proiecte pe partea de web development si acum toate site-urile mele sunt gazduite la firma lui. Are numeroase echipamente intr-un datacenter foarte modern din Pipera si tot ce a realizat, a facut-o pe cont propriu, fara fonduri externe, contracte cu statul sau mai stiu eu ce "smecherii". Jos palaria si mult noroc in afaceri!
Dumitru S..

5.00/5.00 Publicat acum 8 luni

"Calitate foarte buna cu Hosting"

Am un VPS la B3 Hosting si pot sa spun ca sunt foarte multumit de cum se misca si de suportul oferit. Mi-au migrat site-ul gratuit de la vechiul provider si mi-au dat 40% discount pe VPS-ul platit pe un an. Ce poti sa ceri mai mult? Iar pe partea de optimizare rupe, am scos 98 pe pagespeed si 97% pe gtmetrix, so un deal foarte bun. Thumbs up!.

5.00/5.00 Publicat acum 9 luni

"Servicii Excelente"

Am creat cu domnii de la B3 Technology 3 site-uri pana acum, toate acestea fiind gazduite tot de ei. Sunt mai mult decat multumit cu calitatea serviciilor prestate si ma bucur ca i-am gasit..

Status Companie

X Compania nu detine cont.

Reprezinti aceasta companie?
Preia controlul

Sumar Rating-uri pentru integrari

rating widget

Cod Afisare pe Site-ul Dvs.


B3 Technology Srl

Adresa
Intr. Reconstructiei, nr.6
Localitate
SECTORUL 3, Jud. BUCURESTI

Website
https://b3technology.ro


Share pe Facebook

FB Share

Sign In

Or
Don’t have an account? Sign up

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.