Logo Companie Basic

Pareri B3 Technology Srl

Rating 5.00/5.00 din 6 pareri

  Parerile utilizatorilor despre B3 Technology Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Dabi Mall

5.00/5.00

"Putine companii de calilbrul lor in Romania"

De 3 luni ma tot chinui sa gasesc pe cineva care sa ma rezolve cu cateva aspecte legate de magazinul meu virtual. Toti pseudo-programatorii pe care i-am intalnit ziceau ca nu se poate, ca sunt un tip exagerat....Un prieten mi-a recomandat sa merg la B3 Digital sa vedem daca baietii pot face ceva cu site-ul meu. Zis si facut. Dupa o discutie preliminara in care mi s-a explicat cu lux de amanunte ce si cum, am ales sa le dau si lor o sansa. In 3 zile am avut problema rezolvata. Invatati de la aceasta firma cum se pune problema, asa zisilor programatori romani. Sunt si firme serioase in Romania, insa din pacate sunt putine si se gasesc foarte rar. B3 Technology este una dintre ele.

20/03/2021
Share:

Kris

5.00/5.00

"Colaborare de nota 10"

Am lucrat cu cei de la B3 Technology la un magazin virtual si pot spune ca sunt una din cele mai profesioniste agentii web cu care am lucrat. Multumesc domnilor pentru o experienta excelenta.

29/11/2020
Share:

Diana

5.00/5.00

"Am primit un site exact cum mi-am dorit."

Sunt foarte placut surprinsa de colaborarea cu aceasta firma. Am gasit site-ul lor https://b3digital.ro pur intamplator si i-am contactat pentru o oferta. Am primit un telefon de la un domn care mi-a explicat exact cum sta treaba din punct de vedere tehnic si urmatoarea zi am semnat contractul. In 2 saptamani am avut site-ul construit si gazduit de B3 Hosting (firma lor de hosting). Nu au cele mai mici preturi de pe piata, dar prefer sa primesc ceva de calitate decat sa dau 100 de euro pe un site facut la misto sau pe o gazduire de 1 euro care dureaza 20 de secunde sa se incarce. Recomand cu incredere!

04/09/2020
Share:

Dumitru

5.00/5.00

"Colaborator de la inceput cu aceasta firma"

Am colaborat din prima zi de cand s-a infiintat aceasta firma. Il cunosc personal pe fondator si pot sa spun ca este un om de nota 10, cum rar gasesti in Romania. Am avut privilegiul sa lucrez cu el la numeroase proiecte pe partea de web development si acum toate site-urile mele sunt gazduite la firma lui. Are numeroase echipamente intr-un datacenter foarte modern din Pipera si tot ce a realizat, a facut-o pe cont propriu, fara fonduri externe, contracte cu statul sau mai stiu eu ce "smecherii". Jos palaria si mult noroc in afaceri! Dumitru S.

07/07/2020
Share:

Cosmin

5.00/5.00

"Calitate foarte buna cu Hosting"

Am un VPS la B3 Hosting si pot sa spun ca sunt foarte multumit de cum se misca si de suportul oferit. Mi-au migrat site-ul gratuit de la vechiul provider si mi-au dat 40% discount pe VPS-ul platit pe un an. Ce poti sa ceri mai mult? Iar pe partea de optimizare rupe, am scos 98 pe pagespeed si 97% pe gtmetrix, so un deal foarte bun. Thumbs up!

11/06/2020
Share:

Andrei

5.00/5.00

"Servicii Excelente"

Am creat cu domnii de la B3 Technology 3 site-uri pana acum, toate acestea fiind gazduite tot de ei. Sunt mai mult decat multumit cu calitatea serviciilor prestate si ma bucur ca i-am gasit.

01/06/2020
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Intr. Reconstructiei, nr.6

Localitate
SECTORUL 3, BUCURESTI

Website
https://b3technology.ro

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul