Logo Companie Basic

Pareri Rodcam Fashion Srl

Rating 5.00/5.00 din 5 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Rodcam Fashion Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Carmen T

5.00/5.00

"Eram în căutarea"

Eram în căutarea unei rochii de soacra. Silueta și greutatea erau ok, dar căutam ceva mov, cu spatele întreg și ceva mânecă pentru că brațele, la vârsta mea, trebuiau cat de cat acoperite.... Am găsit exact ce-mi doream, dar până la Galați era cam mult. Am dat telefon, am spus dimensiunile și am așteptat. Am probat-o cu emoție, gandindu-ma că am posibilitatea s-o returnez. N-a fost nevoie, venea turnata! Acum aștept sa vina noi evenimente, pentru a mai comanda. Sa sperăm că se va întâmpla cat mai curând! Recomand! Nici dacă o făceam la o casa de mode, nu venea atât de bine. Recunosc că m-am dus cu poza la casa de mode unde și-a comandat fiica mea rochia. Mi-au cerut de trei ori prețul! Atât pentru Brokard cât și pentru doamne, cat mai multe evenimente plăcute! Noi să strălucim, iar pentru Brokard, cat mai multe vânzări!

17/02/2021
Share:

Ramona Cernat

5.00/5.00

"Rochii deosebit de"

Rochii deosebit de frumoase si elegante, calitate pret excelent, am comandat doua si sunt f.multumita si fericita in acelasi timp pt ca au ajuns in Italia unde locuiesc,in perfecte conditii, exact asa cum sunt prezentate in fotografii .

10/08/2020
Share:

Cristina

5.00/5.00

"Recomand din toată"

Recomand din toată inima!! Am comandat pentru mama mea o rochie lungă turcoaz și este încântată! Rochia este superbă, exact ca în poză, îi vine perfect, calitatea foarte, foarte bună, a ajuns repede, totul perfect. O să mai comandăm! Mulțumim mult !!

26/06/2020
Share:

Anndrw

5.00/5.00

"recomand din toata"

recomand din toata inima aceste creatii minunate. o sa comand in continuare. jos palaria in fata acestor modele create manual!

14/01/2020
Share:

Delia andreea

5.00/5.00

"Mulțumesc celor de"

Mulțumesc celor de la brokart pentru seriozitate si pentru amabilitate. Dar mai ales pentru rochiile minunate pe care le fac! Doamnelor comandati cu incredere, eu sunt super mulțumită!

14/01/2020
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Tecuci 212

Localitate
GALATI, GALATI

Website
https://elyvo.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul