Logo Companie Basic

Pareri Care Center Sf. Maria Srl

Rating 5.00/5.00 din 5 pareri

  Părerile utilizatorilor despre Care Center Sf. Maria Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Oana Tugearu

5.00/5.00

"Mama mea se"

Mama mea se afla in acest camin de aproape 1 an si jumatate. In prima zi a acelui an, cand multi inca dormeau dupa petrecerea de Revelion, am adus-o pe mama cu Alzheimer dupa alte 6 luni petrecute intr-un alt camin si 3 saptamani internata la Bals, ca urmare a unei infectii intestinale. Am descoperit in spital o escara de decubit extrem de urata, era nedeplasabila de multe luni si se afla intr-o stare inerta care nu parea ca ar mai duce catre orice speranta de viata. Nu am crezut niciun moment ca ar exista vreo sansa pentru ca mama sa mai aiba parte de timp in aceasta viata. Cu toate acestea, dupa 6 luni de grija si atentie deosebite, care nu credeam ca mai exista in astfel de camine, mama mea a inceput sa mearga, sa manance singura, sa zambeasca si sa aiba viata in privire. Nu exista cuvinte care sa cuprinda recunostina pe care o am pentru Dna Georgiana Tenderenco si fetele din personal, nu pot sa le spun decat ca sunt in rugaciunile mele in fiecare zi si sper ca Dumnezeu sa le dea inapoi tot ce ofera dumnealor. Sunt fericita ca drumul mamei s-a intersectat cu acest camin, ca soarta a decis ca mama sa mai traiasca, si asta exlusiv multumita unui profesionalism care, ma repet, nu credeam ca exista in Romania. Pe scurt, mama mea traieste si este ingrijita atat la nivel fizic, dar si la nivel emotional de o echipa de OAMENI de mare exceptie, carora le sunt in fiecare zi recunoscatoare.

22/04/2021
Share:

Bogdan Costea

5.00/5.00

"Am o experienta"

Am o experienta de cativa ani cu centrul care mi-a ingrijit, si imi ingrijeste, parintii - nu sunt cuvinte suficiente de lauda pentru Dna Georgiana Tenderenco si echipa dansei! Acum patru zile, mama (care are 90 de ani) a avut o criza cerebrala si cardiaca dura, am fost convins ca e imposibil de salvat. Am sunat la spitale si am primit cam acelasi raspuns: ca nu sunt 'locuri' (inclusiv la retele private). In schimb, echipa centrului, sub coordonare medicala, a reusit sa o readuca pe mama la normalitate completa (nu exagerez) in numai 12 ore. Relatez acest episod ca sa descriu concret calitatea umana a echipei care ne ingrijeste parintii si apropiatii in momente enorm de grele pentru noi toti (suferinta pierderii independentei nu e un lucru minor si afecteaza toata structura familiilor). In doua cuvinte simple: jos palaria! Sunt recunoscator centrului pentru tot!

09/09/2020
Share:

Emil Baraian

5.00/5.00

"După probleme insurmontabile"

După probleme insurmontabile legate de vârstă a trebuit să-l aduc pe tata la acest centru. Am gasit persoane dedicate acestei munci deosebit de dificile iar cu dna directoare am avut o comunicare foarte bună și eficientă. Singurul mare regret este că nu am putut colabora decât 2 luni. Recomand cu încredere.

18/08/2019
Share:

Maria Dragomir

5.00/5.00

"Mama mea a"

Mama mea a fost timp de 5 luni in acest centru de ingrijire. Serviciile oferite au fost peste asteptari, mama era atent ingrijita, atent monitorizata din punct de vedere al evolutiei bolii, curatenia din interiorul centrului este impecabila, mancarea foarte buna, dar doresc sa scot in evidenta in mod special oamenii care lucreaza acolo, care trateaza bolnavul cu foarte mare atentie si cu foarte multa dragoste, sunt foarte implicati si pun foarte mult suflet. De asemenea , raportul servicii oferite/pret este foarte bun. Recomand cu incredere acest centru.

10/04/2019
Share:

otilia raudan

5.00/5.00

"Recomand. Bunica mea"

Recomand. Bunica mea este in acest centru de aproape 6 luni. Este aproape imobilizata la pat, iar vederea e foarte slabita. In plus are un caracter foarte complicat. Chiar ma mir ca nu mi-au trimis-o acasa si nici calmante nu i-au dat incat sa fie tacuta precum o leguma asa cum am auzit ca se obisnuieste prin alte centre. De fiecare data cand am apelat la directoarea centrului am primit raspuns si ajutor. Bunica are mereu haine curate si asternut curat. Sunt conditii pe care acasa nu as fi avut cum sa i le ofer. Pot spune ca e un centru care ma face sa nu am remuscari ca am 'abandonat-o' acolo. Poate ca ingrijitoarele/asistentele nu sunt cele mai dragute de pe planeta, dar si munca lor este foarte grea, in plus nu e nimeni perfect. Apreciez ca sunt primita in vizita la orice ora iar doamna directoare se straduieste sa impace pe toata lumea. Cei care vin cu critici ar trebui sa vada cum e prin alte centre. Au fost unele unde nu am fost primita fara programare in prealabil, iar multe primesc doar batrani care se pot deplasa.

10/04/2019
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Solstitiului 2C

Localitate
POPESTI LEORDENI, ILFOV

Website
https://www.carecentersfmaria.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul